Te melyiket választod a kéket vagy a pirosat?

A döntés a te kezedben van



hogyan szerezzük vissza hatalmunkat?

2015.01.20 11:37

Mivel nagyon nagy hasonlóságot véltem felfedezni ezzel a filmmel kapcsolatban, és amit az orosz oktatók tanítanak, ezért úgy gondoltam megosztom azokkal, akik ebben a témában keresnek. Ha olvasod a blogunkat vagy követsz a facebook-on, akkor rátaláltál az írásra, amelyet a filmből gépeltem be. Nagyon érdekes és tökéletes megoldást ad a jelenlegi válságra, ami a földön zajlik világszinten. Elmagyarázza, összefüggéseiben, hogy hogyan is jutott el idáig a világ. Mi emberek kis részletekben észleljük, érzékeljük és haladunk a saját negatív hiedelmeink, gondolataink, és a hatalom által irányított "jónak nevezett" felé, tisztelet a kivételnek. De ez nem a norma állapot. Itt magyarázatra lelsz, ha pedig megérted, akkor cselekedni tudsz, pl az orosz tanítások erre csodás gyakorlatokat tanítanak.( vagy a lenti írásomban Csilla ) Ha mindenki a saját kis világában változik, akkor hatalmas erők szabadulnak fel és vissza vehetjük hatalmunkat saját életünk felett! Mire a film végére érsz mindenre választ kapsz! 

Részlet a filmből: A nevem Foster Gamble és közel egy emberöltőnyi időt töltöttem azzal, hogy rájöjjek mi az oka, az ezen a bolygón  lévő, megdöbbentő gyötrődésnek és nélkülözésnek?! Fiatalemberként láttam a nyomorúságot és a túlélésünkért aggodva útnak indultam, hogy választ találjak a kérdésekre. Arra, hogy egyáltalán lehetséges e az emberiség fejlődése.  És ha igen, akkor miért nem ebbe az irányba haladunk?

Kutatásaim olyan irányokba vezettek, amit sohasem vártam volna. Felfedeztem meglepő dolgokat, amelyek kezdetben nem tűntek összefüggőnek, de a kapcsolatok egymással mégis döntő jelentőségű, ahogyan e filmben is látni fogod: Kattints a képre>>> vagy az alatta lévő linkre 

……Kattints ide, hogy a teljes filmet meg tudd nézni! Minden egyes képkocka megmagyarázza a jelen helyzetet! 

Nem az emberi faj maga a tévedés, hanem mi tévedünk önmagunkkal illetően! Elhomályósították éles elménket, bizonytalanok vagyunk az erőnkben, nem ismerjük fel saját zsenialításunkat, nem tudunk valódi hatalmunkról és nagyszerűségünkről , de ez most mind meg fog változni ...

Egy kódra bukkantam, egy a természetben fellelhető sémára ....

A torus mintául szolgál egy teljességen és egy őszinteségen alapuló társadalom megvalósítására. Megőrzi ami működik. Visszacsatolással rendelkezik, tehát önfejlesztő és innovatív, hogy fenntartsa az egyensúlyt. Alkalmazhatjuk a Thorus dinamikáját társadalmi rendszereinkre.

Őszintén hiszem, hogy alapvető energiamintázatunkat minden szinten tudatosan összehangolva

- fizikai

- érzelmi

- szellemi

- közösségi és - környezeti szinten is végül megvalósulhat a szeretet, tudomány és a művészet társadalma.

Azért vagyunk itt, hogy ezt megtanuljuk! Az, hogy rálátásom nyílt arra, hogy milyen mélyen összekapcsolódunk egymással, alapvető szemléletbeli változást eredményezett. Erre a filozófiára a modern szelíd harcművészetben az aikidóban találtam megfelelő kifejeződésre. Hatékonyan írja le miként válaszoljunk szelíd módon a világuralmi törekvésekre. Alapítója Moihei Ueshiba mondta, hogy az aikidó gyakorlásakor, az atomok és galaxisok mozgását utánozzuk. Ahogy a szabad energia toroid mintává rendeződik, korlátlan erővé válik. Az aikidó a harmónia útja keveredik a támadó energiájával visszafordítja azt és békés megoldást eredményez.

„ Az aikidó célja nem az ellenség legyőzése, Célja, hogy a világot összerendezve az emberiség egy nagy családot alkosson.”  (Moihei Ueshiba)

Ghandi és King alkalmazta ezt a szelíd erőszakmentes erőt, gazdasági és társadalmi szinten is. 

Ha erőszakkal válaszolunk a világuralmi törekvésekre önvédelem helyett, csak a régi ellenséges „mi és ők” paradigmát folytatnánk további okokat szolgáltatva még szigorúbb rendőri intézkedések bevezetésére. Azt gondolom rendkívül fontos, hogy erkölcsileg és stratégiailag az agresszió mentesség útját válasszuk.  Ha a torusnak egy másik fajta tulajdonságát alkalmazzuk az előttünk álló kihívásokra, az mélyreható következményekkel járhat. 

Minden toroid rendszer közepén null pont , azaz tökéletes nyugalom található. Hiszem, hogy te és én csak úgy, mint minden lény torus energiamezők vagyunk. Nyugalomban, a középpontban és összekapcsolódva egymással és mindennel, ami az univerzumban létezik. Bármennyire is tanulságosak mások tapasztalatai , amelyeket itt a honlapon összegyűjtve találhatunk https://thrivemovement.com , és bármilyen értékes is a mindennapos kapcsolattartás és informálódás a napi eseményekkel kapcsolatban rá kellett jönnöm, hogy valódi iránytű mégis csak a saját belső indíttatásunk lehet! Amint megtanultunk elcsendesedni, belső hangunkat felerősítve jobban halljuk a természet bölcs iránymutatását.

Van egy belső életünk egy élő és vibráló világunk. Ami biztonsággal mutatja a helyes utat külső életünkben is. Ha belső életed szabja meg, hogy miként jelensz meg a külvilágban, akkor egyértelmű, hogy ezzel a belső életeddel, a motorral kapcsolatban kell állnod, hogy tudd, merre tartasz. Ahogy egyre szorosabb kapcsolatba kerülsz a vezetővel kedvező, segítő kapcsolat jön létre. Egyre inkább azt tapasztaljuk, hogy a választott utat járva eljutunk céljainkhoz. Hatásunk közel sem annyira jelentéktelen, mint gondolnánk. (Angel Kiodo Williems)

Ahhoz, hogy rendbe tegyük a világot, egy másfajta történetet kell mesélnünk és hinnünk kell benne. A világ egy megtestesült közös történet. (Deepak Chopra)

Az emberiség most egy nagyon érdekes fejlődési fázisban van, amikor az ellenséges agresszív verseny helyett, amely a fiatal fajok sajátja, az élettel együttműködési elvet választjuk. (ElisabetSahtouris)

Ebben az országban a pénz, a tőke, elképesztően kevés ember kezében koncentrálódik, akik hatalmukat arra használják, hogy még több hatalmat szerezzenek. Mégis van egy még hatalmasabb erő és ez az emberek ereje! (Amy Goodman)

A mostani válságot nézzük, olyan könnyű feladni és reménytelen pesszimizmusba süllyedni. De én úgy gondolom, hogy a válság elért egy olyan pontot, amely egy tömeges ébredés kezdetét jelenti. És erőt ad az érzés, hogy tudom, nem számít milyen kicsinek is tűnik az amit teszek a hatalmas problémákhoz képest, mert a fejlődés ösztönzése is óriási. Ha ez az ösztönző erő mindenkiben meg van aki ébred, akkor ez az erő óriási lesz. (Barbara Marx Hubbard)

Ahogy egyre többen eszmélünk, összekapcsolódunk és merünk hangosan beszélni a világuralmi tervekről, rátalálunk olyan megoldásokra, amelyek egy élhető áhított, jól megérdemelt világot hoz létre. A történelem során a zsarnokság, önkényuralom ellen újra és újra felkeltek az emberek, és megelégelve a kegyetlenséget kiálltak a szabadságukért. Biztos vagyok abban, ha visszatekintünk erre az időszakra, az emberiség büszke lesz rá, hogy cselekedtünk,  amikor szükség volt rá. Köszönjük, ha velünk tartasz. Meggyőződésem, hogy minden rendelkezésünkre áll, hogy valamennyien boldogabban éljünk.  (Foster Gamble)