Te melyiket választod a kéket vagy a pirosat?

A döntés a te kezedben van



Semmi sem igaz

2014.10.26 14:12

AZ ITT OLVASHATÓ GONDOLATOK KÖZÜL SEMMI NEM IGAZ.

Egész pontosan: semmi nem igaz, és minden igaz egyszerre. Még pontosabban: minden szó csak egy bizonyos helyen, csak egy bizonyos időben és csak bizonyos személyeknek igaz.


EZEK A GONDOLATOK LEGALÁBB ANNYIRA KÁROSAK, MINT AMENNYIRE HASZNOSAK. Ez attól függ, hogy ki olvassa őket. Épp ezért ha ellenszenvet váltanak ki belőled, elképzelhető, hogy teljesen mást értettél meg a leírtakból, mint amit mondani szerettünk volna. Teljesen rendben van, ha nem értesz egyet valamivel. Ha van kedved olvasd tovább a blogot, vagy hallgasd a hanganyagokat, és ha valami nem világos számodra, érteni szeretnéd, amit közölni akartunk, akár kérdezhetsz is minket, tedd fel személyes kérdésed: kérdezz minket. Ha nem értesz velünk egyet, akkor inkább hagyd abba az olvasást, mintsem hogy negatív érzéseket táplálj magadban egy néhány félreértett szó miatt.

Nem szeretnénk senkit sem MEGGYŐZNI az itt olvasható sorokról, “IGAZSÁGÁRÓL”. Ezek a bejegyzések azért születnek, hogy visszaigazolást és megerősítést kapjanak azok, akik hasonló tapasztalatokat élnek meg, de valamiért nem merik felvállalni, elmondani azokat. Ezek a bejegyzések azért is születnek, mert mi is folyamatosan fejlődünk, tanulunk és tapasztalunk ezeket szeretnénk át adni, a megélt tapasztalásokat, a megtanult "igazságokat".

Kedves Olvasónk! Kérünk, csak akkor lépj be ezen az ajtón, ha már egészen biztos vagy benne, hogy a szíved és az elméd kapui nyitva vannak, ha már nem ragaszkodsz azokhoz a kőbevésett szabályokhoz, dogmákhoz, személyes és társadalmi elvárásokhoz, melyeket hosszú éveken keresztül belénk súlykoltak és fogvatartottak minket. Ha úgy itéled meg, hogy készen állsz arra, hogy valós lépéseket tégy egy új, egy mindig változó, minden nap megújuló, egy örökkévaló sokszínű világ felé, akkor lépj hát be az ajtón...

 

!FONTOS!

NEM HIHETSZ VAKON SEMMIBEN. CSAK AZT RAGADD MEG, ÉS VIDD MAGADDAL, AMIT ÉRTELMEDDEL KÖVETNI TUDSZ, MERT CSAK AZ SZOLGÁLHATJA LELKI FEJLŐDÉSEDET. MINDEN, AMIBEN VAKON HINNED KELL, MÉG HA IGAZ IS, CSAK GÁTAT EMEL, VISSZAHÚZ, KÉSLELTET LELKI FEJLŐDÉSED ÚTJÁN.

Akkor hát induljunk, melyik csodapirulát választod?

KÉKET vagy a PIROSAT?