Te melyiket választod a kéket vagy a pirosat?

A döntés a te kezedben vanBlog

Két gyilkos parazitát találtunk a társadalom testében. Az egyik a PROFIT, a másik a személyes FELELŐSSÉGvállalás hiánya, pontosabban a korlátlan felelőtlenség megengedése. Ezen paraziták táptalaja, éltetője a JOG, és a JOGI SZEMÉLYISÉG! Védelmezője az i-GAZSÁGSZOLGÁLTATÁS! Ha tehát a jövő, emberközpontú gazdaságát megpróbáljuk elképzelni, mindjárt ki is jelenthetünk két fontos tételt!
 
A szerves társadalomban a gazdaságot nem a profit fogja hajtani, viszont a munkában résztvevőknek az élő és élettelen környezettel szembeni személyes felelősséggel kell részt venni a javak előállításában.
 
A vállalkozási formának, amelyik a szerves társadalom  gazdasági tevékenységét szervezi, elsődleges feladata a tagjai számára a boldogulás feltételeinek magas szintű biztosítása.
 
Mik ezek:
 
Tiszta ivóvíz
Tiszta, egészséges élelem
Energiaellátás
Lakás, amit soha, senki nem vehet el tőle
Végül a legfontosabb, egy közösség, ahol megbecsülik és számítanak rá. Ahol számíthat a közösség erejére, segítségére, hogy a fentebb felsorolt elemek egyike se hiányozhasson, soha az életéből.
 
Mindazon magyar embereknek, akik mentesek a pártoskodástól, akik már értik, hogy nem szembeszállni, hanem építeni kell, akik tenni akarnak magukért, a családjukért, a nemzetükért, akik megértették, hogy saját kultúránk, szellemiségünk, cselekvő képességünk ebben a korban is képes megtartani a magyar nemzetet. A Tudatos Társadalom közössége a boldog, együttműködő, szellemi úton járó embert, és a belőle felépülő szeretet alapú társadalmat, mint elérhető világot kívánja megvalósítani. Új törvények helyett a természettel szembeni alázatra, szellemi tisztaságra, az univerzális rend helyreállítására törekszünk.
A csatlakozással feliratkozol a lakhelyed szerinti Tudatos Társadalom Mozgalom tagjai közé. 
 
 
Csatlakozásoddal elfogadod az alapszabályzatban foglaltakat, ezt nagyon fonos, hogy részletesen olvasd el! >>>>
Fontos mielőtt csatlakozol: A CMM Nonprofit Kft a befizetett szolgáltatási díjakból fedezi a szervezet szakműhelyeink munkájához szükséges működési költségeket. Ezért ha sajnálod a havi 2000Ft-ot , akkor ne is állj neki a regisztrációnak, mert törölve leszel a tagok közül, hiszen nem is gondolod komolyan a közösséghez tartózást! Csak tudatos, komolyszándékú, tisztalelkű tagokra van szükségünk! 
 

Csatlakozom >>>

Az ajánlóhoz írd valamelyikünk nevét: Onhausz Péter vagy Haklik Hajnalka

 

 
 
 

Kézműves alkotó műhely

2018.04.28 17:00

Alkoss, pihenj, tölts velünk egy-két tartalmas napot Sombereken, Baranya egyik gyöngyszemében, Mohácstól 10 km-re fekvő kis településén, ahol felfedezheted önmagad egy más formában. 

A több éves tapasztalat és a baráti beszélgetések, arra sarkaltak bennünket, hogy gyakorlati úton is meg mutassuk tudásunkat. Ezért is szeretnénk útjára indítani műhelyfoglalkozásainkat, több témában, hogy mindenki kedvére választhasson.

  • Néha már menekülnél a városból?
  • Szívesen felednéd a hétköznapok megszokott ritmusát?
  • Kikapcsol az alkotás, a főzés, sütés? Jóleső érzés belemerülni az ízekbe, illatokba, mindenféle kézműves tevékenységbe?
  • Feldob, ha a főzés, sütés művészete terén újat tanulsz? Kíváncsi vagy, milyen lappangó tehetség rejlik még benned?
  • Örülnél, ha olyan társaságra lelnél, ahol mindenki érti, sőt, magáénak érzi az alkotás iránt érzett szenvedélyed?

KÉPZELD EL, hogy van egy hely, ahol egy - két napra művész, vagy művésznő lehetsz… Ahol reggeltől estig kísérletezhetsz és alkothatsz együtt egy csapattal… Ahol kikapcsolhatsz, tanulhatsz, formákat alakíthatsz és közben te magad is alakulhatsz…

Ami biztosan megtörténik majd Veled, az a művészi-önmagadra találás. :) A kikapcsolódás, feltöltődés, az otthoni nehézségek eleresztése egy kis időre. Új ismerősökre, új barátokra lelsz, akikkel nagyokat nevethetsz… Mi ott leszünk és inspirálunk, támogatunk, bíztatunk, segítünk, oda figyelünk, hogy művész bőrben is jól érezd magad :)

Érdeklődésedet felkeltettük, segítsd munkánkat, töltsd ki a lentebb található kérdéseket vagy >>>>Kattints a linkre>>> Kézműves alkotó mhely Sombereken  Köszönjük

 

 

 

Arcon, testen múlni nem akaró bőrbajok, bőrsérülések, felfekvések,sebek, és testi fájdalmak gyógyíre volt katonáknak a XVI. századtól!

ŐSI GYÓGYÍR A XVI. SZÁZADBÓL!

Évszázadokon keresztül felbecsülhetetlen értéket jelentett a bőr helyreállításában!

Az Ősi Gyógyír (Elixír) a XVI. század óta a francia seregek katonai orvosságok listáján is szerepelt!

Ismerje meg Ön is a gyógynövényekből készült Ősi Elixírt, és tudja meg hogyan használták a katonák évszázadokon keresztül arcon, testen múlni nem akaró bőrbajokra, sebekre, felfekvésekre, bőrsérülésekre, testi fájdalmakra!

ISMERJE MEG ÖN IS EZT AZ IGAZ TÖRTÉNETET!

A TARTALOMBÓL:
 
Nem csak az udvarhölgyek de XIV. LAJOS NAPKIRÁLY ORVOSAI is használták ezt az ŐSI GYÓGYÍRT!

Az Ősi Gyógyír története! 

Ahogy minden kezdődött.....

Az 1500-as évek elején I. Ferenc király megbízást adott szerzeteseknek, hogy készítsenek egy hatásos növényi kivonatot katonáknak a középkorban végétől használt lőfegyver, az Arquebusade (ejtsd: Árköbüzád) szakállas puska, vagy másképp mondva nehéz puska) által okozott sérülések ellen.

 Milyen bőrbajokra, testi fájdalmakra használták és hogyan alkalmazták a katonák a gyógyírt? Felhasználási módok és használati útmutatók az elmúlt évszázadokból!

 Szerezze meg Ön is ezt a kis könyvecskét és ismerje meg minél előbb a csodálatos gyógynövényekből készített Ősi Gyógyírt!

Kérje ezt a kis könyvet vagy töltse le az netről akár "INGYEN*"!


ÉRDEKEL A KÖNYV, LETÖLTÖM: www.landgraf-arnold-naturopathe.com

 

LETÖLTÉSI KÓD

AW-BOOK-006

A letöltési kódot tartsa látható helyen, mert nélküle nem tudja letölteni a könyvet! 

Olvasson bele a kis könyvbe,
majd szerezze meg a TELJES KÖNYVET!
Készíts saját weboldalt

2017.05.17 17:37

Ha szeretnél saját honlapot készíteni magadnak, figyelmedbe ajánlom a webnode nagyon egyszerűen szerkeszthető felületét. Ha nincs semmilyen programozói szaktudásod és mégis olcsón szeretnél magadnak szinvonalas weboldalt, akkor kezd el még ma. Teljesen ingyen kezdheted el és teljesen reklámmentes felületen szerkesztheted saját oldalad. A késöbbiekben is csak akkor kell fizetned, ha a tárhelyed elérte a maximumot, vagy, ha profibb verziót szeretnél. Kezd el ma és ismerkedj meg a számtalan lehetőséggel, melyet a webnode kínál nekünk! Én már megtapasztaltam és ajánlom neked is, hiszen mit veszíthetsz :) 

Töltsd ki az adatlapot és már kezdheted is a kreatív éned kiteljesítését.... 

 

Ez történik, ha kevés magnézium van a szervezetedben

 

A csökkent magnéziumszint tünetei

Legtöbben nem veszik komolyan a magnézium fontosságát, pedig elengedhetetlen ásványi-anyag az agy, a szív és az izmok működéséhez. A vizsgálatok azt igazolják, hogy az egészséges magnéziumszint helyreállítása a kardiovaszkuláris betegségek kockázatát 40%-kal, a hirtelen szívhalált 77%-kal, a rákot 50%-kal és a bármilyen okból bekövetkező halálozást 40%-kal csökkenti le. Hiánya manapság már sokkal gyakoribb, mint azt gondolnánk.
Van pár figyelmeztető jele, hogy itt az ideje pótolni a hiányosságot:

1. Depresszió

A magnézium a hangulatszabályozó szerotonin termelése és működése szempontjából jelentős. A magnéziumszint növelése javíthat a lelkiállapotán, csökkentheti az idegességet és a szorongást, aminek pedig hatására sokkal jobban tud aludni is.

2. Izomgörcsök

A magnézium elengedhetetlen az izmok működéséhez, enélkül a test mindig görcsös állapotban lenne. A nem megfelelő magnéziumszint okozhat izomrángást, éjszakai lábgörcsöket, arc tikkelést és izomgörcsöket.

3. Helytelen szívműködés

Mint, azt korábban említettük, hogy a magnézium hatással van az izmokra, így a szív izmai sem kivételek. Az elégtelen magnézium okozhat szívritmuszavart, ami később elősegíti a stroke és a szívinfarktus kialakulását.

4. Vesekő

A vesekövek megelőzésében azért fontos, mert csökkenti a kalcium-oxalát (ami az egyik leggyakoribb kőfajta alkotóeleme) mennyiségét, ezáltal gátolva a vesekő kialakulását.

A magnézium legnagyobb mennyiségben a zöldségfélékben, a hüvelyesekben, a különböző gabonafélékben (főleg azok héjában), a gyümölcsökben, a tejtermékekben és a halfélékben található meg.

Miért fontos a magnézium?

A magnézium hozzájárul a fáradtság, kifáradás csökkentéséhez, az idegrendszer megfelelő működéséhez, és a normál pszichológiai funkció fenntartásához. Részt vesz az energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, és a normál csontozat fenntartásában. Hozzájárul a normál fogazat fenntartásához, az elektrolit-egyensúly fenntartásához, és a normál izomműködéshez. Szerepet játszik a sejtosztódásban, illetve a normál fehérjeszintézisben.

Magyarországon az első olyan vitamin család, ami a bélflórát helyezi az első helyre, miután a bélflóra rendben van a vitamin sokkal nagyobb százalékban szívódik fel. A termék szájban oldódik, aki a kapszulákat nem szereti, annak ez most külön öröm lehet, hiszen a csomagolását tekintve egyesével van csomagolva és nagyon praktikus. Gyerekek is kedvelik.

Keresd nálunk >>>>

 

A böjtölés nem lemondás, hanem a megtisztulás, az új kezdete. Igazán akkor van értelme, ha ezt a folyamatot követően egy életmódváltás is bekövetkezik, aminek köszönhetően jobban vigyázunk magunkra, és azt adjuk a szervezetünknek, amire szüksége van, felesleges dolgokkal nem terheljük... Bizonyos szempontból az is böjtölt már aki, még nem. Hiszen egy gyomorrontás után a szervezetünk magától nem kíván nehéz ételeket, helyette egy ideig szinte semmit nem kívánunk és utána is könnyű fogásokkal kezdünk visszatérni a mindennapokban megszokott ételeinkhez.

Miért is érdemes böjtöt tartani tavasszal?

A szervezet nagytakarítása hasznára válik az egészséges életmód követőinek, hiszen a méregtelenítés időszaka alatt tehermentesíthetik létfontosságú szerveiket a munka alól. Javíthatják a keringésüket, és még az időközben felhalmózódott méreganyagoktól is megszabadulhatnak. Főleg télen - a mozgászsegényebb életmód és kalóriadúsabb táplálkozás miatt - a szervezetben lerakódott különféle mérgek, melyektől hatásos módon tudunk így megszabadulni. Gondoljunk csak bele, hogy mennyi nehezebben emészthető étel kerül ilyenkor az asztalunkra - akár a hüvelyesek vagy más zsírosabb felvágottak, édesebb cukrászsütemények, édességek, kekszek nassolnivalók formájában. Ezek több órán keresztül a gyomrunkban tartózkodnak, mire megemésztésre kerülnek, mellyel nagymértékben megterhelik emésztőrendszerünket.A tünetek váltakózóak lehetnek a fáradságtól kezdve a rossz alváson, izzadáson keresztül a fejfájásig, allergiás kiütésekig. Ezért is teszünk jót szervezetünknek, ha megfelelő időközönként (legfőképpen a tavaszi és az őszi időszakokban) böjtölésre szánjuk el magunkat. Kezdőként legjobb, ha szakember felügyelete alatt végezzük a böjtöt, aki gondossággal és szakértéssel megállapítja az időtartamát, összetevőit a fogyasztatndó ételeknek. Lehet 1 napos, 3 napos vagy akár 1 hetes vagy 1 hónapos böjtöt is végezni, utóbbi kettőt mindenképpen csak felügyelet mellett, az előzöeknél sem árt, ha még nem csináltunk ilyet!

A böjt megkezdése előtt milyen teendőket érdemes elvégezni?

Érdemes előző nap már mind testileg, mind pedig lelkileg is rákészülnünk a tisztító kúrára és ráhangolódnunk az előttünk álló folyamatra. Ezalatt azt értjük, hogy böjtöt megelőzően már valami könnyed ebédet és vacsorát készítünk el magunknak kissebb mennyiségben, melyet kísérhet akár nyugtató zene és korai elalvás is. Kerüljük az idegeinket felborzoló tényezőket, a tévéműsorokat, hiradókat, politikajellegű műsorokat és az internetes böngészést is. Mindenkinek magának célszerű, kiválasztani, hogy mely tevékenységekkel - netán könnyed mozgással, egy sétával tudja magát kellően megnyugtatni és ráhangolni a következő nap vagy napok eseményeire. Célszerű azt is végiggondolni, hogy mely időszakban, a hétvégén vagy hétköznap tudjuk jobban megoldani a nyugalmas időszak biztosítását. Készítsünk tervet, mik azok a föbb mozzanatok, amit be szeretnénk tartani.

A böjt alatt milyen ajánlott teendőket tartsunk be? 

Ha már idáig eljutottunk, ekkorra már kiválasztottuk a megfelelő ételeket amit fogyasztani kívánunk - legyenek azok túlnyomórészt zöldségek, gyümölcsök, ezek levei, gyógyteák, és tiszta víz. Ajánlatos ebben az időszakbanb a megterhelő fizikai munkát és aktivítást elkerülni. Most a legfontosabb a nyugalom és pihenés és befeléfordulás, meditálás, önmagunk figyelése - gondolok itt a gondolatokra, érzetekre, fájdalomra stb... Legjobban tesszük, ha önmagunkra, befelé figyelünk, és kényeztetjük magunkat - akár kozmetika, wellnes kezelések, masszázs, akár más kedvtelésünknek hódolva, amely a megújulásunkat elősegíti. A böjt alatt könnyebbnek fogjuk érezni magunkat, belülről egy könnyebbség érzése veszrajtunk erőt. Fontos, hogy lépésről  lépésre haladjunkj, és közben a megfelelő folyadékpótlásról sem feledkezzünk meg.Természetesen alap, hogy ilyenkor nem iszunk kávét, alkoholt, és a dohányzást is kerüljük.

A böjt allat ne csodálkozzunk, ha elindul a tisztulási folyamat, mely hasmenés, fejfájás, bőrkiütés és egyéb tünetek formájában jelentkezhet eleinte. Ezek mind jó jelek, a szervezet visszajelzései arról, hogy tisztul.Emellett nagyfokú fáradság is kialakulhat, ezért a többszöri pihenés, vagy alvást se vonjuk meg magunktól, mert ez is a folyamat része. Minél hosszabb böjtöt végzünk, annál intenzívebben jelentkeznek a fenti tünetek., valamint annál nagyobb a regenerálódás része is. A tisztító kúra után is célszerű még a következő napon, vagy napokban könnyed ételeket választani: saláták, levesek, főzelékek, gyóygnövények fogyasztásával. A lassú fokozatos visszatérés javasolt a normálnak nevezett étrendhez.

Milyen böjtöt válasszunk?

Ezt mindenki önmaga döntse el és válassza ki és ebben ajánlatos kikérni diatetikus vagy más hozzáértő természetgyógyász tanácsát, hiszen ennek is egyénre szabottnak kell lennie. Itt a kiválasztott terapeuta tud segíteni, hogy milyen vitaminokkal támogassuk a szervezetünket, szerveinket a böjt alatt.

A böjt összhatása

Kiemelném még, hogy nagyon fontos a léböjt alatt az elvonulás, a lelki ráhangolódás, a befelé figyelés, a meditáció, mert akkor lesz teljes értékű. Aki végig csinált már egy pár napos léböjt kúrát, az tisztában van azzal, hogy alatta és utána a nagyfokú fáradság és főleg a fizikai erőtlenség ellenére, a végén visszatér az energiája és dupla, ha nem tripla erővel dübörög a mindennapokban. Az ember úgy érzi magát, mintha teletankolták volna energiával. Összességében elmondhatjuk, hogyha sikerül a böjtünk, akkor az áldásos hatása nem marad el. Nemcsak testileg, hanem lelkileg is egy olyan megújuláson megyünk keresztül, amely minden szempontból pozitívan hat további életünkre. 

A böjt után fokozatosan szoktassuk vissza magunkat a normál étkezéshez és ha tehetjük, akkor támogassuk meg a szervezetünket és a már kitisztult bélrendszert tartsuk egészségesen amennyire tudjuk. Ezt megtehetjük az új probiotikumos vitamin családdal ismerkedj meg velük itt >>> A vitaminok úgy vannak összeállítva, hogy minden betegséget lefednek és kimondottan gyerekeknek is készült egy szájban oldódó multivitamin, amit a már fogyasztó gyerekek nagyon dicsérnek és szeretnek. Kérd szaktanácsunkat >>>>

Tudjuk, hogy ebben a felgyorsult világban, amiben élünk szükségünk van több vitaminra, hiszen a táplálékaink már nem fedezik azt a vitaminszükségletet, amit a szervezetünk meg kíván. Rengeteg mérget használunk, műtrágya stb.. amivel a növényeink növekedését is gyorsítani kívánjuk a nagy profit érdekében. De végig gondoltuk, hogy hosszútávon megéri ez a rohanás? Az emésztőrendszerünket teljesen tönre tettük a sok méreggel és adalékanyagokkal, amiket a gyors élelmiszerek tartalmaznak. Hajlamosak vagyunk a nagy rohanásban sok esetben a gyorséttermekben étkezni, vagy be rohanunk a boltba össze válogatunk néhány dolgot: transzzsíros pékáru, tejet nem látott kakaó, tej vagy joghurt egy kis szójás felvágottat, gyorsérlelővel pácolt sonkának nevezett húscafatot vagy sajtnak nevezett műanyagot. A multik polcain nagyvalószínűséggel nem sok egészséges ételt kapunk, többek között a bionak nevezet jó drága műanyagok, amivel hülyitenek bennünket. De van megoldás? Van, mindjárt megmutatom.

Mit tehetünk, hogy szervezetünket ne bombázzuk feleslegesen mérgekkel? 

Nem egyszerű feladat, mert az első lépés, hogy amit eddig csináltunk azt azonnal hagyjuk abba és tudatosan figyeljünk oda, mit mivel eszünk, hol vásárolunk és ha lehet vegyszermentesen kis termelőktől szerezzük be a zöldséget, gyümölcsöt, tojást, húsfélét stb... sokkal kisebb a valószínűsége, hogy agyon trágyázot, agyon gyógyszerezett élelmiszerekhez jutunk hozzá. Ez a lépés a legnehezebb, azonban lépésről lépésre nem azonnal, de megoldható! Minden apró lépés előre visz, amit a szervezetünk meghálál. 

Figyeljünk szervezetünk jelzéseire, mindig jelez nekünk, ha másképp nem értjük, akkor tuti, hogy egy betegséget generál, hogy észre vedd, amit eddig csináltál az nem jó neki. A betegség mindig egy üzenet, hogy valamit nagyon nem jól csinálsz. Aki ebből olvas, az segíteni tud neked, pláne, ha nem hitetlenkedsz folyton. Az orvoshoz el mész ott biztos, hogy ilyenre nem hívják fel a figyelmedet, hiszen nekik ( tisztelet a kivételnek) az az érdekük, hogy a gyógyszereket fogyaszd. De ha baj van mindig kapsz jeleket, betegség, baleset, különböző rossznak vélt szituáció, ilyenkor nem vagy összhangba önmagaddal.

Majd kiemelném, hogy a mozgás nagyon fontos. El sem hisszük, hogy mekkora károkat okozunk magunknak azzal, hogy ennyire elkényelmesedtünk. Nem kell túlzásba esni a sportolással, vagy mozgással sem, de nagyon fontos, hogy valamit csináljunk. Hiszen, ha vesszük az a természeti törvényt, hogy amire nincs szükség, amit nem hasznosít a természet az elrohad, elsorvad, leépül, elenyészik. Így működik a szervezetünk is, így vagyunk összerakva, hogy amit nem használunk az elsorvad, leépül, lásd ezt a sok csípőprotézises beteget, vagy a sok rossz foggal élő embert vagy a túlsúlyos mozogni alig tudó embert, vagy a sok izomsorvadásos, deformált csontozatú gyereket, de folytathatnám a sorolást, mert van bőven. Kényelem, megéri??? Nem tartózkodunk a levegőn elég ideig, nem fázunk eleget, a hőérzékelésünket is tönkre tettük, a napon sem vagyunk kellő időt, kevés a szervezetünkben a D-vitamin, ez megint egy csomó betegség et vonz maga után. 

Itt felsoroltam néhány dolgot, de ez még nagyon az eleje a tudatos élet felé vezető úton. A régiségben ennyire nem rombolták az emberek a saját szervezetüket, fontos volt számukra, hogy egészségesek legyenek, hiszen így tudtak hosszú életet élni. Most a vagyon, a pénz, a kényelem hajszolása a fontos, majd amikor azt hisszük, hogy van egy kis sporolt pénzünk, akkor döbbenünk rá, hogy gyógyszerekre költjük, hogy újra egészségesek legyünk, de az már nem fog menni, hiszen óriási károkat okoztunk és egy pillanat alatt nem tudjuk vissza állítani azt, amit évek hosszú sora alatt felépítettünk. Minden betegségből pár hét hónap alatt nem tudunk meggyógyulni. Ha komoly a betegség akkor biztos, hogy több hónap akár év is lehet, ez a betegségtől függ és, hogy mióta jelent meg a testünkben. A homeopátia azt mondja, ahány éve áll fent a betegség a kialakulástól kezdve(nem a megtalálástól kezdve) minimum annyi hónapnak kell el telni, hogy valamiféle javulás elkezdődjön. Akkor nézzük csak az emberek túlnyomó részét! El kezd szedni egy táplálékkiegészítőt vagy vitamin, vagy gyógyteát stb.. , majd el telik 3 nap jó esetben 1 hét és azt mondja ez a termék egy nagy sz.r, mert nem használ semmit. Kérdezem én, hogy miért nem ad magának legalább 1-2 hónapot, hogy valóban ki tudja fejteni a hatását a termék? Miért nem figyel oda az apró javulásokra, amit menet közben tapasztalhat. Mert ugye össze keverjük a gyógyszerekkel, ami persze azonnal tünetet olt, de nem hozza helyre a betegség kiváltó okát és nem oldott meg semmit hosszú távon, CSAK max a fájdalmat csillapította. A fájdalom azért van, hogy felhívja a figyelmedet arra, - héj ember figyelj nem jó amit csinálsz! erre mi jól nyakon vágjuk magunkat egy fájdalomcsillapítóval, tűzoltás, de nem megoldás! Mert ha ezekre a kis jelzésekre nem figyelünk kapunk egy nagyobb jelzést egy komolyabb betegséggel, majd így tovább míg a szervezet teljesen kimerül és kimúlik.

Töltsd fel a szervezeted legalább vitaminokkal, hogy egy kicsit legalább erőhöz jusson, időt nyerj és tudd folytatni a tudatos életet. Kezd el ma ne várj, mert minden egyes nappal messzebb kerülsz az egészségedtől! Amit én most kínálni tudok neked az egy magyar fejlesztésű vitamin család, ami komplexen van összeállítva, mégjobb beépülést elősegítve. Ráadásul az első a piacon, ami az emésztőrendszert támogatja, visszaépítve az egészséges bélflótát és így 100%os felszívódást igérve. Szegeden fejlesztették és dobták piacra, csak termékpartnerek ajánlásával tudsz hozzá jutni. Így nálunk is megtalálod! 12 féle vitamin család van. Ami lefedi az egész szervezet szükségleteit. Minden vitamin rendbe teszi az emésztőrendszert, így megszabadulhatsz pl, az alleriáidtól vagy puffadástól, felesleges kilóktól, csontritkulástól stb...  pl, kezd a D-vitaminnal, hiszen a Magyar lakosság összes embere hiányban szenved, ami rengeteg betegség kiváltója lehet. Vagy kezd a C-vitaminnal hiszen nem tudod túl adagolni magad és szinte biztos, hogy kevés ezen vitaminok a szervezetedben, mivel az emésztésünk siralmas és így a felszívódás sem tökéletes! DE!!!! - még mielőtt megkérdeznéd, mennyit szedjek? Kezd el egy termékkel, de igérd meg, hogy minimum 3 hónapig szeded és után mondasz véleményt! Én tudom tapasztalatból, hogy már előbb is érezni fogod jótékony hatását, de ha jót akarsz magadnak, akkor szisztematikusan mind a 12 terméket kipróbálod, hiszen akkor leszel igazán jobban! Majd észre veszed, hogy el telt 1 év és sokkal jobban érzed magad, sőt tettél egy lépést a tudatos életed irányába. Ezt te döntsd el, én nem erőltetek semmit. A pénztárcád sem bánja, hiszen nagyon barátságos áron jutsz hozzá mindegyikhez. Napi adagban vannak csomagolva praktikusan bárhová magaddal viheted, hogy nem sérül az állaga, nem foglal nagy helyet és bárhol be szedheted kényelmesen. Kérd szaktanácsunkat! 


- Terhesség vagy várandóság?
- A nagyszülők első gondolata, hogy hat a gyerekre?
- Bőrbetegségek lelki okai?
- Várandóság alatti gondolatok, hogy hatnak a születendő gyerekre és hogyan kiséri végig egész életét... stb.. ilyen és ehhez kapcsolodó témákat érint Péter a beszélgetés során. Fogadjátok nyitott szívvel! 

Ha gyermeket vársz és szeretnéd szervezetedet megtámogatni természetes vitaminokkal keress minket. A szegedi tudományegyetem kifejlesztett egy magyar vitamincsaládot, mely komplex módon hat a szervezetedre. Az egyik fő érdeme, hogy az emésztőrendszert támogatja és állítja vissza a jó bélflórát. Ebben a rohanó világban, ahol kész ételek tömkelegét fogyasztjuk, akarva akaratlanul tönkre tesszük szervezetünk segítőit, ez a termékcsalád ebben tud zseniális segítséget nyújtani, talán mondhatjuk, hogy ebben a formában egyedüli jelenleg a piacon. A termékek egyesével vannak csomagolva és elérhető áron juthatunk hozzájuk. Keressd fel a cég honlapját vagy rendeld meg tőlünk kedvezményesen >>>>>

 

Az interneten és hagyományos kereskedelemben kínált számtalan termék közül nehéz a vásárlóknak kiválasztani azokat, amelyek valóban természetes eredetűek, megbízhatóak és ezen felül kiváló minőséggel rendelkeznek. Én is így voltam sokáig ezzel a kérdéssel. Mivel évek óta foglalkoztat az egészség és ezzel kapcsolatos természethez közeli dolgok én sem nyugodtam, míg rá nem találtam egy igazán tiszta és természetes termékcsaládra az Elise Natural Beauty kozmetikum családra. 
 
Hiszem, hogy a természet számunkra mindent előállít, amire szükségünk van az életünk során. Hiszek a gyógynövények erejében, a növények csodálatos világában, a vegyszermentes kozmetikumokban, a bőrünknek is mint az egész szervezetünknek a tiszta növényi anyagok a legjobbak.
 
Az utóbbi években, évtizedekben minden tömegcikk értékes hatóanyaga le lett cserélve olcsó, de egészségtelen alumínium-vegyületekre és kőolaj- hulladékokra. Igaz, hogy szebbek, vagy jobb az állaguk, esetleg más lett feljavítva bennük, ennek ellenére a szervezetünk nem hálálja meg, ha ilyeneket használunk.
 
Biztos mindenki emlékszik arra biológiaóráról, hogy a bőrünk lélegezni is képes. Ennek árnyoldala, hogy minden, amihez hozzáérünk, felszívódik a bőrünkbe, ezáltal bejut a vérkeringésbe, ahonnan már csak a véletlen és a gondolataink - hitünk meggyőződései szabják meg, hogy hová sodródik, és melyik szervünket teszi tönkre. Az egészség évek óta nagyon fontos számomra, így az sem mindegy a bőrömre milyen krémeket kenek.
 
A természetes kozmetikumok, mint az Elise önmagukért beszélnek, hiszen valóban természetes alapanyagokat tartalmaznak, melyek nem kémiai vagy szintetikus úton készülnek. Ezen kívül ha gondolataink is tiszták, akkor együtt a kettő csodálatos harmóniát képez, ahogy bent úgy kint, ez valóban a Tudatos nők és férfiak termékcsaládja!
 
Miért is választottam az Elise termékeket?
Mert szeretem a natúr-kozmetikumokat és fontos számomra hogy kőolajszármazék, paraffin, parabén és más káros anyagtól mentes terméket használjak! Tetszik a cég filozófiája, amit Böbe teljes természetességgel,  lelkesedéssel megálmodott, tudok vele azonosulni - ami fontos, hiszen így szívből tudom tovább ajánlani. Ami még fontosabb, hogy kiváló minőségű, magyar terméket tarthatok a kezembe minden nap, és egy ragyogó ár-teljesítmény aránnyal más termék nem tud versenybe szállni vele. 
 
Az Elise termékek használata során különös pozitív tapasztalataim lettek, amiket korábban egyik termékcsaládnál sem éreztem. A bőröm mintha újra lélegezne. Könnyed, puha, örömteli érzetet ad. A bőröm újra rugalmas puha tapintású lett. A teszt krémeket kipróbáltam pár napon belül nagyon pozitív eredményeket tapasztaltam, ami nagyon tetszett, hogy azonnal beszívódott a bőrbe és nem tapasztaltam zsíros hatást, és nagyon kevés krém elegendő volt. Az illata pedig nekem nagyon tetszik nem az a szokásos aromás illat. Amikor elfogyott alig vártam, hogy megszülessen és végleges formát kapjon, hogy az otthonomba tudhassam a kezembe foghassam, és nagyon gyorsan elérkezett az a nap is. Most pedig végre nem kell tovább keresgélnem, mert megtaláltam az igazi természetes, tiszta "angyali érintést" nyújtó mindennapi kényeztetést. Alig várom, hogy minden nap kezembe vehessem a különböző termékeket, érdekes módon nem felejtem el bekenni magam vagy használni, ami korábban sokszor előfordult más termékeknél.  
 
Nem utolsó sorban ismerem a megálmodóját ennek a csodás készítménynek, és azt a természetes önfeledt lelkesedést, munkát, erőfeszítést, rengeteg pénzt és időt nem kímélve céltudatosan ment előre az útján míg végül formát öltött az angyali termék, mint ahogy a logó is jelzi. Ez egy olyan világ márka bébi, ami most kezdi élete csodálatos gyerek korát és a fejlődése során rengeteg pozitív terelgetéssel, odafigyeléssel, szeretettel, lelkesedéssel egy igazi  erős, hatásos, megnyerő felnőtt Trenddé fog cseperedni. Mi - akik már használjuk- hiszünk benne és szeretjük! Hálásak vagyunk, hogy megszületett!
 
Kívánom, hogy megszületése mindenki számára sok örömet és egészséget hozzon, tégy egy próbát te is, nem bánod meg. Majd ha neked is bevált ne hallgasd el, hanem mond el mindenkinek, hogy együtt érezzük a szépség és tudatosság erejét! 
 
Szeretettel: Hajni
Ha szeretnél vásárolni akkor lépj be a webshopba kattints a képre, majd kezd meg a vásárlást:
 
 

Ha szeretnél velünk együtt dolgozni és egy pozitív - elvárások nélküli közösséghez tartozni, akkor regisztrálj az alábbi linken és vedd fel velünk a kapcsolatot. itt >> Majd minden szükséges információval ellátunk, hogy munkádat felszabadultan, görcsök nélkül kezd el és lendületesen tudd folytatni. Várunk szeretettel! 

 

Hozz ma egy jó döntést:

  • szeretnél velem dolgozni?
  • kitartó tudsz lenni min. 6 hónapig?
  • 12000ft-ot befektetsz az új vállalkozásodba lelkifurdalás és rossz gondolatok nélkül min. 6 hónapon keresztül? 
  • Használod és ajánlod az Elise-t, mint új Trendet?
  • Tartod velem a kapcsolatot min. 6 hónapig?

Cserébe mi fogjuk a kezed és segítünk az új munkád elindításában, együtt dolgozunk veled és létre hozunk egy új összetartó közösséget, ahol jó dolgozni és jó együtt lenni. Vállalod? Akkor kattints a képre és kezd el az első havi befektetésed összeválógatni, majd fejezd be a regisztrációt és vedd fel velem a kapcsolatot itt >>>

Itt semmi sem kötelező, minden tőled függ! 

Várlak szeretettel!

 

Hajni


 

A neten keresgélve szülő- gyerek közötti viszonyok, konfliktusok témában, rá találtam erre a cikkre, amit úgy döntöttem, hogy meg is osztok veled, mert nekem is sok információt adott, amit be tudok illeszteni a jelenlegi élethelyzeteimbe. Választ kaptam, hogy a szüleim és én közöttem miért is vannak a konflitusok, hogy miért is esik szét a családom és hogy hogyan  tudom a saját életemet ennek tükrében jól megélni. Meg kell tanulnom az elengedést, hiszen a szülőket sem örök életre kaptuk, ebből a tükörből nézve már másképpen kezelek és élek meg helyzeteket, még ha sokszor nagyon nehéz is. Olvasd hátha te is kapsz néhány választ és fordítsd a saját életed jobbítására.
 

2016 – A lezárás éve

A 2015-ös év sok embernek bizonyult az eddigi legeseménydúsabbnak. Minden helyzet és emberi kapcsolat kimozdult abba az irányba, melyben a feladatok rejtőznek. Ez volt rengeteg konfliktus és feszültség forrása. Ha azt gondolta valaki, hogy ez a legalja, tévedett!

 
 
A 2016-os év mindenkit megtanít az elengedésre és a lezárásra. Egy hatalmas fordulópont lesz az emberiségnek, mellyel lezáródhat egy korszak a bolygón. Ennek jutalma egy sokkal jobb életminőség lehet. Visszatérünk szép lassan a természetességhez, a bolygó által nyújtott csodák rendeltetésszerű használatához.
Ha valaki eddig nem törődött lelki szükségleteivel, ha nem figyelt oda belső hangjára, ebben az évben olyan események generálódtak körülőtte, melyek által kénytelen volt kicsit túl látni a fizikain.
2015-ben minden elkezdett átrendeződni, hogy helyreállhasson az egyensúly. Azért erősödtek fel a konfliktusok, hogy vegyük észre, mit kell megoldanunk. Azért rúgtak belénk hatalmasakat, hogy tudjuk, minek vagy kinek kell búcsút intenünk. Azért erősödtek fel a testi fájdalmak, hogy lehetőséget kapjunk arra, hogy önmagunkat meggyógyítsuk.
Éreztük, hogy nincs tovább. Ha életben akarunk maradni, változni kell. Változtatni kell.
 
A változás mindig fájdalmas, hiszen olyan erősen ragaszkodunk a múlthoz. Akkor is, ha esetleg már csak szenvedést okoz. Félünk az ismeretlentől. Aki még mindig nem hajlandó az elengedésre, annak nagyon fájdalmas lesz a 2016-os év. Aki azt hiszi, hogy a megoldások csupán a fizikai világban vannak, szenvedni fog. A megértés viszont felszabadít! 
Éppen ezért:
Véleményem szerint a legfontosabb, hogy megértsd, miért születtél ebbe a családba. Vajon mit akartál megtanulni a szüleidtől? Ők a születésed pillanatától kezdve azt a tükröt tartják eléd, amilyen sérülést előző életedből magaddal hoztál. Ha például az egyik szülő megcsalta a másikat, akkor tudnod kell, hogy az ott van a lelkedben egyfajta sebként, ami arra vár, hogy begyógyítsd. Ezt elmúlt életeid sérüléseként hoztad magaddal, hogy most végre megoldd! Ha a szülői házban nem sikerült mindezt feldolgoznod, akkor a párkapcsolataid mutatják tovább a tükröt, vagyis bevonzol egy olyan párt, aki szintén megcsal, egyre erősebben rávilágítva arra, hogy van a lelkednek egy része, ami gyógyulásért kiált.
Tehát ha van folyamatosan visszatérő probléma az életedben, elsőként a családban keresd az okot.
 
 
2. Fontos, hogy megértsd az emberi kapcsolataidat. Az érzések mindig útmutatók 1-1 helyzettel vagy emberrel kapcsolatban. Aki erős érzéseket vált ki belőled a megismerkedés pillanatában, ott szinte biztos, hogy van már közös múlt. Előző életekben már találkoztatok, és a lélek emlékezni kezdett.
Ha a közelében megnyugszol, békére lelsz, akkor valószínű, hogy nem cipeltek nehéz karmát, segíteni jöttetek egymás életét. Ha az illető dühöt, haragot vált ki belőled, akkor ott szinte biztosan van egy meg nem oldott konfliktus, amit áthoztatok erre az életre. Ha pedig sokszor éltetek párkapcsolatban, szerelemben, romantikus érzéseket fog kiváltani belőled. Boldogság önti el a szívedet a közelében.
Arra törekedj ebben az évben, hogy megoldd emberi kapcsolataidat, senkivel kapcsolatban ne maradjon benned rossz érzés. Értsd meg azt, mit és miért tett az illető, hogy elengedhesd végre.
 
3. Törekedj arra, hogy tisztázd magadban, miért vannak visszatérő helyzetek az életedben. Mi az, amit még nem tanultál meg belőlük? Lehet, hogy meg kell tanulni kiállni magadért. Vagy felvállalni a véleményed… a saját igazságod… De lehet akár az elfogadás, a megbocsátás vagy az elengedés a lecke. Onnan tudhatod, hogy még van dolgod egy bizonyos helyzettel, hogy még érzéseket vált ki belőled. Ha bevégezte rendeltetését, semleges lesz számodra.
 
4. Értsd meg, mit üzennek testi tüneteid. Talán túl mereven állsz a változáshoz, azért fáj a gerinced? Talán nehezen emészthetőek a körülőtted zajló események, és a gyomrod fáj? Vagy folyamatos feszültség van a fejedben, mert egy pillanatra sem tudsz kikapcsolni?
Állj meg a percre, csendesedj le, és próbáld megérteni, mit akar üzenni a tested. Mit kell még meggyógyítani magadban? Mi az a múltbéli sérülés, amit szélnek kell eresztened? Mi az, amivel eddig nem néztél szembe?
 
Eljött az aratás ideje. Mindenki, amit elvetett, most kénytelen lesz learatni. Sokan érzik igazságtalannak életüket, mert azt gondolják, nem érdemlik meg, hogy megcsalják, megalázzák őket, hiszen ők soha életükben nem tettek ilyet. Ez lehet, hogy így van, de a lélekruhában eltárolódott mindaz, amit eddigi életeinkben megéltünk, és ami eddig nem került feldolgozásra, az most utat tör magának. Éppen ezért nem azon kell gondolkodni, miért is ilyen szerencsétlen az ember, hanem tárt karokkal fogadni mindent, ami jön és nyitottnak lenni a megoldásokra. Így sokkal gyorsabban léphetünk túl bármin. Nem árt naponta többször tudatosítani magunkban: ÉN VAGYOK A FELELŐS! Minden eddigi megtapasztalásomért én vagyok a felelős. Az az ember, aki erre ráérez, képes lesz saját maga irányítani életét. Senkit és semmit nem hibáztathatunk életünkért, hiszen minden döntést mi magunk hoztunk. Még azt is, hova és mikor születünk meg. Tudtuk, hogy pontosan ezekre az emberekre és körülményekre van szükségünk, hogy kiegyenlíthassük, amit lelkünkben hordozunk.
 
A karma megértése nem azt jelenti, hogy holnaptól minden tökéletes, hanem azt, hogy szituációk által lehetőséget kapunk, hogy szembenézzünk a múlt terheivel és feldolgozzuk azt. Ezt csak úgy tudjuk megtenni, ha belemegyünk a szituációkba. Amikor szembenézünk legmélyebb félelmeinkkel. Amikor nem elmenekülünk, hanem végre megértjük és megoldjuk azt. Az elmúlt időszak számtalan lehetőséget adott nekünk erre. Egy karma akkor tekinthető megoldottnak, amikor megértetted a rendeltetését és elfogadtad. Ezáltal automatikusan megtörténik a megbocsátás és az elengedés. Nyugalomra lelsz.
Akkor válunk életünk mestereivé és akkor fogjuk könnyeden viselni az életet, amikor már nincsenek bennünk kérdések. Amikor már nem áldozatként tekintesz magadra, és nem kérdezed állandóan, hogy MIÉRT?
 
Ez akkor válik lehetségessé, amikor valóban megtanulsz bízni az isteni gondviselésben. Amikor megérted azt, hogy a világban minden Érted történik egy olyan terv alapján, amelyet Te hoztál létre Önmagad számára. Amikor felvállalod a felelősséget az életedért. Amikor elfogadod a sorsodat. Onnantól kezdve mester leszel és nem szolga. Ezt bármelyik pillanatban felismerheted.
 
A karmikus kapcsolatok lezáródnak ebben az évben. Örüljünk, hogy eddig az életünk részei voltak, hiszen számtalan leckét sajátítottunk el általuk. De mostmár eljön a valódi társak, a valódi párkapcsolatok és szerelmek ideje. Bár véleményem szerint a tömeges egymásra találások a következő (2017) évben lesznek. Ok nélküli találkozások nincsenek.
 
Arra kérnék szívem szerint mindenkit, hogy ne bántsuk egymást. Mindenkinek van éppen elég feladata, ne nehezítsük meg egymás életét. Ne gyártsunk újabb karmákat. Legyünk türelemmel, alázattal, szeretettel egymás felé.
 
 
2017 lehet a fordulópont az emberiségnek. A legtöbben addigra egyenlítik ki a személyes és családi karmáikat, leválnak a kollektív szenvedés-tudatról, és felvállalják életük irányítását. Megértik a létezés titkait. Felébrednek az álomból. A szeretet veszi át az irányítást.
 
Hogy mit is kell elengedni ebben az évben? Főként régi önmagadat. Azt az arcodat, amit a társadalom kreált. Le kell vetni az álarcokat. A szüleid, a barátaid, a párkapcsolataid által Rád égett álarcokat, hiszen a megfelelni vágyás miatt sokszor azt sem tudtad, melyik a valódi arcod.
Tudd meg végre, ki vagy Te, hol a helyed a világban. Tudd meg, mi okoz Neked örömet. Ne várd, és ne is engedd, hogy más mondja meg, ki vagy. Éppen ezért szűrd meg a tanításokat, kapcsold ki a tévét és a rádiót, és csak olyan emberekkel beszélgess, akik töltenek. Ne hagyd, hogy megijesszenek, hogy manipuláljanak.
Ne másokkal törődj, mindenkinek éppen elég a saját, megoldandó feladata. Senkit nem tudsz megmenteni Önmagától. Viszont Önmagadon kötelességed segíteni.
 
Tehát van egy egész évünk arra, hogy lezárjunk és elengedjünk mindent és mindenkit, aki nem szolgálja a fejlődésünket. Aki visszahúz minket. Ez lehet tudatos munka, és így kevésbé fájdalmas. Feloldani a bennünk lévő összes negatív érzelmet: harag, bűntudat, félelmek, fájdalmak, neheztelés, aggódás stb… Míg ezeket nem fogadod el és nem engeded el, nem tudsz eltávolodni tőle. S míg nem távolodsz el, nem tudsz rálátni. Addig a része vagy. Addig ez egy mókuskerék, amiből nem tudsz kiugrani. Míg nem látsz rá, addig nem érted meg. A karma oldása pedig egyenlő a megértéssel. Ha megértetted 1-1 szituáció rendeltetését az életedben, betöltötte a szerepét. Vagyis nincs már szükséged rá. Feloldódik.
 
A világ a tükröd. Amint kint, úgy bent. Amint bent, úgy kint. Semmit nem tudsz egy másik emberben megtalálni, míg nem találtad meg saját magadban. A személyes karmát az oldja, ha megtanulod végre feltétel nélkül szeretni önmagadat. Amikor elhiszed, hogy méltó vagy. Az önszeretet azzal egyenlő, hogy elengeded a bűntudatot. Meg kell értened, hogy nem vagy azonos a tegnap történtekkel. Nem vagy azonos a gondolataiddal, a testeddel.
 
A világ az összeomlás szélén áll. Az utóbbi ötven évben nem hullott le annyi könny, amennyi 2016-ban fog, és rengeteg lesz az önpusztító ember, aki nem akarja feldolgozni, ami benne zajlik, és a könnyebb megoldás felé fordul. Sokan fognak elmenni a földről, feladják a küzdelmet.
 
 
Ez az időszak továbbra is mindenkit önvizsgálatra késztet. Már senkinek nem lehet megmondani, megjósolni, mi várhat rá a jövőben. Ha valaki lepakolja a múlt batyuit, ha megérti élete történéseit, kiegyenlíti a számlát, rájön saját határtalanságára és értékeire, felvállalja élete feladatát, egy olyan áldásban lehet része, melyben arra döbben rá, hogy minden gondolata és vágya egy szempillantás alatt valósul meg és köszönt rá a valódi boldogság. Érzelmekben, lelkiekben és a fizikai világban is gazdag, harmonikus, békés és kiegyensúlyozott évet kívánok Mindenkinek!

 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>