Te melyiket választod a kéket vagy a pirosat?

A döntés a te kezedben van



Tudatosan élni közösséget alkotni

2019.02.20 17:32
Két gyilkos parazitát találtunk a társadalom testében. Az egyik a PROFIT, a másik a személyes FELELŐSSÉGvállalás hiánya, pontosabban a korlátlan felelőtlenség megengedése. Ezen paraziták táptalaja, éltetője a JOG, és a JOGI SZEMÉLYISÉG! Védelmezője az i-GAZSÁGSZOLGÁLTATÁS! Ha tehát a jövő, emberközpontú gazdaságát megpróbáljuk elképzelni, mindjárt ki is jelenthetünk két fontos tételt!
 
A szerves társadalomban a gazdaságot nem a profit fogja hajtani, viszont a munkában résztvevőknek az élő és élettelen környezettel szembeni személyes felelősséggel kell részt venni a javak előállításában.
 
A vállalkozási formának, amelyik a szerves társadalom  gazdasági tevékenységét szervezi, elsődleges feladata a tagjai számára a boldogulás feltételeinek magas szintű biztosítása.
 
Mik ezek:
 
Tiszta ivóvíz
Tiszta, egészséges élelem
Energiaellátás
Lakás, amit soha, senki nem vehet el tőle
Végül a legfontosabb, egy közösség, ahol megbecsülik és számítanak rá. Ahol számíthat a közösség erejére, segítségére, hogy a fentebb felsorolt elemek egyike se hiányozhasson, soha az életéből.
 
Mindazon magyar embereknek, akik mentesek a pártoskodástól, akik már értik, hogy nem szembeszállni, hanem építeni kell, akik tenni akarnak magukért, a családjukért, a nemzetükért, akik megértették, hogy saját kultúránk, szellemiségünk, cselekvő képességünk ebben a korban is képes megtartani a magyar nemzetet. Van egy közösség, a boldog, együttműködő, szellemi úton járó embert, és a belőle felépülő szeretet alapú társadalmat, mint elérhető világot kívánja megvalósítani. Új törvények helyett a természettel szembeni alázatra, szellemi tisztaságra, az univerzális rend helyreállítására törekszik.