Te melyiket választod a kéket vagy a pirosat?

A döntés a te kezedben van



Terapeuta helyett, minden nap veled van a bajban

2019.07.25 18:34

Mit szólnál hozzá, ha lenne egy olyan segítséged, aki felvált egy terapeutát? Bármilyen információ ér a nap folyamán és szükséged van rá, azonnal a táskádba nyúlsz és máris „segítő kezet nyújt”.  A táskádban elfér, biztonságot nyújtó problémamegoldó megoldás a minden napokban! Zseniális!

Jó hírünk van! – Megszületett és számodra is elérhető!

Terapeuta helyett is használhatod az év minden napján, 1 vizit áráért. Hiszen minden nap, a nap minden percében érhetnek különböző hatások ,és érnek is. De ki jobban, ki kevésbé jól tudja tolerálni ezeket. Megoldani nem mindig sikerül, sokszor „szőnyeg alá kerülnek” és mindig olyankor jönnek elő, mikor nem számítunk rájuk, ekkor futunk orvoshoz, terapeutához, nyulunk ilyen- olyan megoldásokhoz.  Több- kevesebb sikerrel :)  

Mi megalkottuk!

Egy olyan egyensúly - frekvencia eszencia, mely a testi-lelki (megkockáztatom a tapasztalatokból, szellemi) harmóniát megfelelő szintre, azaz egyensúlyba billenti. Bármilyen diszkonfortot érzel a testedben, a szervezetedben ő azonnal a megfelelő, legelső- szervezetednek legfontosabb kibillenését állítja helyre. Ezt te nem tudod befolyásolni ( EGO szinten), hiszen a szervezeted intelligensebb, jobban tudja, mi kell ahhoz, hogy életben tartsa a szervezeted! Majd folytatja a következővel és minden napi barátoddá válik! :) 

Szeretnéd tudni, hogy mi ez?

Itt nézz utána: Szeretnéd kipróbálni? Itt ezt is meg teheted: 1db Kattints a linkre >>> https://balanceoflife.hu

Itt vásárolhatod meg a kívánt terméket, 3 db+1db egység csomagokban. >> https://balanceoflife.hu/

Itt megvásárolhatod a baráti csomagot 5db+2db csomagban>>> https://balanceoflife.hu

Ők már kipróbálták, tesztelték, tapasztaltak és fogyasztják minden nap. >>> https://balanceoflife.hu/blog/ok-mar-kiprobaltak-balance-esszencia-tapasztalatok

Bármilyen kérdésed felmerül, keress bennünket bizalommal! : >>> Itt üzenhetsz, kattints a linkre >>>