Te melyiket választod a kéket vagy a pirosat?

A döntés a te kezedben van



Szeretlek

2015.05.02 12:36

A minap a facebook oldalamon bukkantam rá egy nagyon csodás írásra, majd tovább olvasva alig tudtam otthagyni a blogot. Ezuton is köszönöm az ismerősömnek, aki megosztotta. Szeretném mindenki figyelmébe ajánlani a könyveit, ha rákattintasz a linkre, mindent el tudsz olvasni róla: https://emberisegebredese.blogspot.hu/2013/04/a-konyv.html

Az orosz tanításokban bukkantam rá először a tiszta tudásra, ahol egyben volt minden. Majd az útamba kerül ez a könyv, ahol még érthetőbb módon írja meg a szerző az egyszerű és érthető tudást, amit már kisgyerek korban kellene oktani a szülőknek, az ovodának és az iskolának... indulj és győzödj meg róla te is .... 

Könyv - Melin Cedamus: Szeretlek

 
A legnagyobb teremtő erő, a legősibb titok 

Szeretlek

Egy könyv a szeretetről, a lélekről, a lélektársakról, a karmáról és mindarról, ami bármelyik életterületeden segítséget nyújthat. Egy könyv, ami a világot változtatja meg benned, hogy életed jó irányt vehessen! Egy könyv, amely mindenkihez szól, mindannyiunkért létezik! 

 

Alaptémája a szeretet, illetőleg a szeretet teljes megvilágítása. A szeretetből kiindulva érthetővé válik számunkra a lélek szerepe és ereje. Betekintést nyerhetünk a karmikus összefüggésekbe, de megvilágosodnak számunkra az eddig megfoghatatlannak hitt energiák is. Így kézzelfoghatóvá válik az is, ami eddig megakadályozta a vonzás lehetőségét, mert érthetővé lesz mindaz, ami bármilyen célunk elérését működteti. Minden megtalálható a könyvben átfogóan, ami szeretetteljes, ami segíti az emberiség fejlődését, hiszen a könyv is értünk, emberekért született meg.
 

Hatalmas segítség bármelyik életterületeden! 

Sokan abba a hibába esnek, hogy elhiszik mindent tudnak a szeretetről, a lélekről, a karmáról, ismerik a vonzás törvényét, de még sem tudják megteremteni mindazt, amire szükségük lenne. Vajon miért? Azért, mert nem tudják mi a valós szeretet.
 

A könyv a Lélek tisztaságán keresztül a Mindenség Tudástárából (Akasha Krónika) fakadó idézetek segítségével mutatja be, mi is az a valós, színtiszta szeretet. Az, amit manapság elcsépelve, elferdítve hallani. Felismerteti a szeretetnek az erejét, azét a szeretetét, melynek jelentéséről vajmi keveset tudunk, me­lyet félreértelmezünk, és sokszor másnak gondolunk, mint amit az valójában jelent. Olyan dolgok tárulnak elénk, amikről kevés tudomással bírunk, amelyek megkönnyítik az élet bármelyik területét, legyen az anyagi, munkahelyi vagy akár párkapcsolati. 

Meg tudod fogalmazni magadban, hogy mi is maga a szeretet? Képes vagy rá, hogy energiáit tökéletesen használd? Tudod, hogy mi a lélek, mi a szerepe, és hogyan fejlődik? Hogyan találhatod meg valós lélektársad, vagy teljesedhetsz ki párkapcsolatodban? Miképp teremtheted meg magadnak mindazt, amit eddig még sosem, vagy mindig máshogy sikerült, mint ahogy szeretted volna? Tudod mi az, ami gátol életedben, és megakadályozza, hogy haladj? Azt is tudod, hogy gondolataid tévútra vezethetnek, és megakadályozhatnak sikeredben? Most mindenre választ kaphatsz!
 
 
 
Megkapod a lehetőséget ahhoz, hogy életed minden pillanatát kiteljesedett boldogságban tölthesd!


Paraméterei:
- 148x210x12 mm
- 216 oldal
- (fényes) puha fedeles
- bolti ára: 2.970- Ft.
 
 
 
Egy blogoldal, mely szintén segítségedre szolgál! Bátran szétnézhetsz, olvashatsz az oldalon! 
Lélek-puzzle.

https://www.lelekpuzzle.hu/index.php/kirako/35-beszelgetes-egy-felebredt-lelekkel