Te melyiket választod a kéket vagy a pirosat?

A döntés a te kezedben van



Mi lenne, ha a szeretet uralna mindent?

2015.03.13 08:26

A legtöbb embernek mintha személyes érdeke fűződne érzékelt világa negatívumaihoz, amelyeket nem hajlandó elhagyni egy magasabb szintű tudatosságért.
Az embereket szemlátomást annyira kielégíti szűnni nem akaró haragjuk, megbántottságuk, bűntudatuk és önsajnálatuk, hogy hatásosan ellenállnak az elmozdulásnak az olyan szintek felé, mint a megértés, a megbocsátás vagy az együttérzés.
Úgy tűnik, eleget nyernek az ilyen negatívumokból ahhoz, hogy állandósítsák nyilvánvalóan következetlen és haszonleső gondolkodásmódjukat, amely nagyban hasonlít a szavazatok érdekében az igazságot eltorzító politikusok viselkedéséhez, vagy az olyan ügyészekéhez, akik az ítélet meghozatala érdekében eltitkolják a vádlott ártatlanságát alátámasztó bizonyítékokat.
Ha lemondunk ezekről a negatív „nyereségekről”, a világ a ragyogó szépség és tökéletesség végtelen megnyilvánulása lesz, és a szeretet ural minden életet.

/David R. Hawkins/

 

Neked mit jelent a szeretet? Mindenkinek mást, hiszen a hozott és rögzített minták bennünk élnek, ha nem tudod mi is az igazi szeretet, és ha azt érzed, hogy ez a szó hallatán nincs komfortérzeted és nem önt el a tiszta elégedettség érzése, a nyugalom, a biztonság, akkor bizony itt az ideje megváltoztatni Énképedet és helyre tenni minden rossz, negatív mintát. Ezek a minták felülírhatóak és hidd el egészen más életetet és szemléletet biztosítanak számodra!