Te melyiket választod a kéket vagy a pirosat?

A döntés a te kezedben van



Könnyed kommunikáció

2019.07.31 10:49
  • Voltál már úgy, hogy érezted, ez a kommunikáció nekem, most nem fog menni?
  • Voltál olyan helyzetben, hogy egy családtagoddal, szerelmeddel, iskolában tanárral, munkahelyen főnökkel, beosztottal, ...nem találtad meg a kellő kommunikációs hangot?
  • Voltál olyan helyzetben, hogy legszívesebben beolvastál volna, de inkább nem tetted, mert tudtad, hogy megbántod?
  • Voltál olyan helyzetben, hogy vkit megbántottál a kommunikációddal?
  • Voltál úgy, hogy meg akartál magyarázni vmit, de nem értették?
  • Voltál már konfliktus helyzetben és nem tudtad kellőképpen kifejezni magad?
  • Volt gyermeked olyan helyzetben, hogy tanult, de órán meg sem tudott szólalni?
Folytathatnám a felsorolást és többen voltunk ilyen-olyan helyzetekben és sokszor alul maradtunk, vagy veszekedés lett a vége és sosem tudtuk ember módjára megbeszélni helyzeteket, dolgokat.
 
Nos jó hírem van! - létezik egy nagyon klassz megoldás, amivel újra emberként meg tudjuk beszélni dolgainkat, sérelmeinket, meglátásunkat, javaslatainkat, úgy, hogy kiegyensúlyozott lesz a kommunikáció!
 
Ha te is átszeretnéd élni a kiegyensúlyozott és könnyed kommunikáció élményét kezd el fogyasztani és add ismerőseidnek is a Balance frekvencia eszenciát, mely nagyon sok esetben már bizonyított. Tapasztalatok tömkelege számol be erről a csodás javulásról, hogy újra tudunk egymással kommunikálni
 
Egyedülálló, hiszen ebben az elegyénesitett társadalomban mindenki a maga sérelmét szajkozza és a másik embert észre sem veszi. Nem segítünk másokon és emberszámba sem vesznek sokszor minket, ez volt a hatalom szándéka, hát bele is mentünk a játékukba. Most pedig nézünk nagy szemekkel, hogy miért ilyen önzők az emberek. 
 
Mi már minden nap, reggel felkelés után az első, hogy megisszuk, hiszen minden nap érnek újabb és újabb megoldandó feladatok, információk, problémák, lelki traumák, amiket sokszor nehezebb megoldani, de így van segítség! 
 
 
Vagy rendeld meg itt >>> Kattints a linkre, majd menj a webshopba, melyet a felső részben találsz és ott  meg tudod rendelni!