Te melyiket választod a kéket vagy a pirosat?

A döntés a te kezedben van



Kézműves alkotó műhely

2018.04.28 17:00

Alkoss, pihenj, tölts velünk egy-két tartalmas napot Sombereken, Baranya egyik gyöngyszemében, Mohácstól 10 km-re fekvő kis településén, ahol felfedezheted önmagad egy más formában. 

A több éves tapasztalat és a baráti beszélgetések, arra sarkaltak bennünket, hogy gyakorlati úton is meg mutassuk tudásunkat. Ezért is szeretnénk útjára indítani műhelyfoglalkozásainkat, több témában, hogy mindenki kedvére választhasson.

  • Néha már menekülnél a városból?
  • Szívesen felednéd a hétköznapok megszokott ritmusát?
  • Kikapcsol az alkotás, a főzés, sütés? Jóleső érzés belemerülni az ízekbe, illatokba, mindenféle kézműves tevékenységbe?
  • Feldob, ha a főzés, sütés művészete terén újat tanulsz? Kíváncsi vagy, milyen lappangó tehetség rejlik még benned?
  • Örülnél, ha olyan társaságra lelnél, ahol mindenki érti, sőt, magáénak érzi az alkotás iránt érzett szenvedélyed?

KÉPZELD EL, hogy van egy hely, ahol egy - két napra művész, vagy művésznő lehetsz… Ahol reggeltől estig kísérletezhetsz és alkothatsz együtt egy csapattal… Ahol kikapcsolhatsz, tanulhatsz, formákat alakíthatsz és közben te magad is alakulhatsz…

Ami biztosan megtörténik majd Veled, az a művészi-önmagadra találás. :) A kikapcsolódás, feltöltődés, az otthoni nehézségek eleresztése egy kis időre. Új ismerősökre, új barátokra lelsz, akikkel nagyokat nevethetsz… Mi ott leszünk és inspirálunk, támogatunk, bíztatunk, segítünk, oda figyelünk, hogy művész bőrben is jól érezd magad :)

Érdeklődésedet felkeltettük, segítsd munkánkat, töltsd ki a lentebb található kérdéseket vagy >>>>Kattints a linkre>>> Kézműves alkotó mhely Sombereken  Köszönjük