Te melyiket választod a kéket vagy a pirosat?

A döntés a te kezedben van



Itt a tavasz - kezdődhet a méregtelenítő kúra

2015.04.08 13:49

Az étkezési minőségű kovaföld egy teljes mértékben biztonságos, hozzáadott anyagoktól mentes, természetes szagtalan por, amely valójában nem föld, hanem megkövesedett váza az elhalt egysejtűeknek, amiket kovamoszatoknak hívunk. Ez a kovaföld a világszinten is a legtisztább minőséget biztosító Peruban, egy ősi, több ezer éves, mikro-fosszilis ,üledékes, kiszáradt rétegből kerül kibányászásra, ezért az egyik legtisztább, ami rendelkezésre áll. Nem kémiai, hanem fizikai/mechanikai módon működik, így nincs kémiai toxicitása. Az étkezési minőségű kovaföld 100%-ban természetes és szerves forrása a szilícium-dioxidnak, ezen kívül megtalálható benne 15 féle természetes ásványi anyag, többek között: magnézium, kalcium, nátrium, vas és sok nyomelemet is, pl. titán, bór, mangán, réz, cirkónium. A kovaföld 85%-ban szilíciumot tartalmaz...

Nincs élet szilícium nélkül !!

1939-ben Adolf Butenant, Nobel díjas biokémikus egy döbbenetes felfedezést tett: bebizonyította hogy szilícium-dioxid nélkül nem lenne élet a Földön, sőt, minden létforma számára nélkülözhetetlen, úgy mint az oxigén vagy a víz.

Dr. Barbara Hendel Só és víz című könyvében leszögezi: A szilícium-dioxid nélkül nincs élet, s ez a legfontosabb tápanyag szervezetünk számára.

Sok szakértő „életásványnak” , a külső és belső regeneráció alapkövének tartja a szilíciumot . 

A szilícium az oxigén után a Földön előforduló második leggyakoribb elem. Ez a nyomelem a természetben mindenütt megtalálható mert ez szükséges az elasztikussághoz, a flexibilitáshoz és a szerkezeti erősséghez. Minden élőlénynek szüksége van erre az őselemre, a szilíciumra a csontokhoz, szövetekhez, porcokhoz, szarvakhoz, tollakhoz, patákhoz. A növények is felhasználják ezt a létfontosságú anyagot, támasztószövetük alkotóelemeként, valamint ellenálló képességük fokozására a betegségek és kórokozók ellen.

A szilícium sok szakember szerint a legfontosabb anyag a szervezet számára! Szinte mindenhol szükség van rá a szervezetben, és a legtöbb fiziológiai, kémiai funkcióhoz alapvető, és legfontosabb ásványi anyag. A szilícium döntő jelentőségű sejtjeink tápanyagellátása szempontjából, minden sejt létéhez nélkülözhetetlen, a sejtfal fő alkotóeleme. Nélküle a tápanyagok nem szívódnak fel teljes mértékben. A víz után, a szilíciumot tartalmazza a szervezet legnagyobb mértékben. Míg más alkotóelemekből 2-3 g, a szilíciumból 7g -ot tartalmaz a szervezetünk. A létfontosságú szervek nem működnek nélküle.

Sajnos a megfelelő és tiszta szilícium mennyiséget igen nehéz a napi táplálkozással bevinni. Az étkezési minőségű kovaföldben azonban koncentrált mennyiségben van jelen, így fogyasztásával könnyen kielégíthető a szervezet szilícium szükséglete.

Tudjuk jól hogy a betegségek kialakulása nagy százalékban a lerakodott mérgek, a stressz, és a helytelen táplálkozás következménye. A kovaföld mind a négy területet kezeli. Nézzük meg sorban milyen alapvető változásokat tud okozni a kovaföld fogyasztása.

Itt a tavasz, ilyenkor a szervezetnek szüksége van a méregtelenítésre. A hosszú tél után sok méreganyag, nehézfém, esetleg néhány kiló, és sok egyébb anyag halmozódhatott fel a szervezetedben. Így célszerű minden tavasszal egy tisztító kúrát megcselekedni, hogy a szerevezeted megújult erővel indulhasson. A tiszta szervezetben sokkal hatékonyabban épülnek be az ásványi anyagok, vitaminok és nyomelemek. 

A kovaföld immunrendszerre gyakorolt hatása, a kórokozókra gyakorolt hatása és méregtelenítő hatékonysága páratlan és lenyűgöző!

A statisztika szerint a kovaföld fogyasztók körében igen magas számban következett be fogyás. Ez azért van , mert a szilícium gyorsan és hatékonyan bontja le a káros zsírokat, és kimossa őket a szervezetből! Arról is beszámoltak a fogyasztók, hogy a reggeli kovaföld elfogyasztása után, a nap folyamán csökkent az éhségérzetük! Ennek oka, hogy az értékes tápanyagok sokkal nagyobb százalékban szívódnak fel, s a szervezet nem jelzi, hogy,több tápanyagra lenne szüksége! Ez eggyel több ok, a napi fogyasztásra!

Teljes méregtelenítés és tisztítás:

A kovaföld immunrendszerre gyakorolt hatása, a kórokozókra gyakorolt hatása és méregtelenítő hatékonysága páratlan és lenyűgöző! Ritka a piacon az olyan termék, amely felveszi a versenyt a kovaföld tisztító és méregtelenítő hatásával szemben. Nincs az a kórokozó vagy a szervezetbe nem odaillő anyag, organizmus, amely megmaradna a kovaföld jelenlétében. Nincs az a terület, amelyet ne tisztítana meg. Kitisztítja a beleket, a nyirokkeringést, az ereket, a bőrt, minden egyes sejtünket. Gyorsan és erősen méregtelenít a vírusokon, gombákon, parazitákon, baktériumokon át a férgekig, - sejtszintig és mindenhol tisztít, a lerakódott vegyi anyagokon át a nehéz fémekig. Mivel elpusztítja a kórokozókat erős gyulladásgátló is, és leküzdi a fertőzéseket.

Kétféleképpen is működik

A nyirokrendszerben: A szilícium hatására növekszik a nyiroksejtek száma, és fokozódik a fagocitózis: a nagy falósejtek és fehérvérsejtek a kórokozókat bekebelezik - fagocitálják- és ezzel a kórokozók döntő többségének a pusztulását okozzák.

A bélrendszerben: 1gramm szilícium felülete 300 négyzetméternyi gyulladásos folyadékot, gázt, toxint képes felszívni, és kipucolni a szervezetből, miközben a természetes bélflórát tovább erősíti. A kovaföld (7000x-es nagyítás) egyetlen darabja úgy néz ki, mint egy henger, tele lyukakkal. 

 

Ennek a hengernek nagyon erős negatív töltése van. Az ilyen hengerek milliói a gyomor és emésztő-rendszeren keresztül mozgásuk közben vonzzák és elnyelik a mindig pozitív töltésű baktériumokat, gombákat, parazitákat, vírusokat, endotoxinokat, növényvédőszer-maradványokat, drogokat, nehézfémeket, és a férgeket is. Ezek csapdába esnek a hengerekben és kiürülnek a testből. Minden „szemét” eltávolításra kerül és az immunrendszer újra működőképes lesz.

A kovaföld nagyon kemény. A keménységi skálán, ahol a gyémánt 9-es, a kovaföld 7-es. Ez nagyon fontos, mert a milliónyi kovaföld henger keresztül utazván a vékony és vastagbélen, ’ledörzsöli’ a falakat, így a bélfal megtisztul az évek alatt lerakodott káros nyáktól is. Ennek három jelentős következménye van:

  1. -normalizálódik az emésztés és az anyagcsere
  2. -A tiszta egészséges vastagbél távol tartja a polipokat, daganatokat, fekélyeket.
  3. - A tápanyagok -így az antioxidánsok is, teljes mértékben felszívódnak és a szervezet ellenálló képessége gyorsan és jelentős mértékben növekszik 

 

A szervezet teljes regenerációja:

A szervezet szinte összes funkcióját javítja, - mivel az összes sejtünk anyagcseréjét optimalizálja azáltal hogy újjáépíti a sejtmembránt, és rendbe rakja a szöveteket, a csontoktól, az ereken át, a kötőszövetig, a szív- és érrendszertől kezdve az idegrendszerig. Szervezetünkben egy olyan sejt sem található, amelyre ne lenne pozitív hatással a kovaföld. 

Mivel a beleket teljes mértékben megtisztítja az évek során lerakodott nyáktól, parazitáktól, férgektől és minden kórokozótól, békén hagyva a normális bélflórát, az immunrendszer megerősödik és nincs az az értékes tápanyag amely ne szívódna fel teljes mértékben. A tápanyagokban lévő antioxidánsok felszívódnak, s a kovaföld megsokszorozva ezek hatását, harcol a rák, a fertőzések, és a korai öregedés ellen.

Energetizáló hatás:

A tápanyagok 100%-os felszívódásával, rendbe rakja az emésztést, növeli a vitalitást, magas energiaszintet állít elő, növeli a fizikai és szellemi teljesítményt, megszünteti az álmatlanságot.

 

Gyors és látványos külső változások, és a fogyás

Jelentős mértékben javítva az inak, ízületek, csontok és egyéb kötőszövetek állományát, elkerülhetőek vagy megszüntethetőek a reumatikus problémák, egyéb mozgásszervi problémák, a bőr, fogak, körmök és haj szerkezete jelentős mértékben javul, erősödik, ezáltal gyors és látványos a külső változás. A bőr kitisztul, rugalmas lesz, a haj megerősödik, fényessé csillogóvá válik. Mivel gyorsan és kíméletlenül oldja a rossz zsírokat, még a narancsbőr is eltűnik, s egy idő után beindul a fogyás is. Az Egyesült Államokban volt olyan terméktapasztalat is, amely 32 kg-os fogyásról számol be. Nincs olyan ember, akinél 1-2 hónap alatt ne látszódna látványosan a kovaföld fogyasztása. Kinő a haj, lecsökken a koleszterin-szint, gyorsabban gyógyulnak a hegek és törések, elmúlnak a bőrproblémák, normalizálódik az emésztés, megszűnik a hátfájás, javul a fizikai és szellemi teljesítmény, elmúlik a fülzúgás, és még sorolhatnánk, attól függően kinek milyen problémája van.

Kiválló kiegészítője a kovaföldnek a L-Lizin

A következő bejegyzésben a A kovaföld és lizin fogyasztásáról és adagolásáról lesz szó, addig is, ha szeretnéd megvásárolni kipróbálni vagy érdeklődni akkor a hivatalos oldalon mindezt megteheted. A kovaföld és a Lizin ára 3600ft, ha regisztrlod magad a fogyasztói rendszerbe akkor mindössze 3000ft-ért meg tudod vásárolni a termékeket mindenféle kötelezettség nélkül. Ezekre itt tudsz regisztrálni >>>> Regisztráció előtt ki kell választanod a számodra megfelelő vásárlás típusát, erre figyelj oda melyikre kattintasz! 

Kérdésedet itt tudod fel tenni >>>