Te melyiket választod a kéket vagy a pirosat?

A döntés a te kezedben van



GYORSTALPALÓ

2015.03.09 21:34

 

                                                                       (Azoknak akik komolyan gondolják.)

 

Fontos! Ha bármit megeszel, beszedsz, megiszol, gondolj mindig magadra. Vizualizáld amit el szeretnél érni ezzel a táplálék elfogyasztásával.

Első lépés csinálj magadnak otthon Liposzómás C-Vitamint.

                                   Miért????????????........................  

A Liposzómás C-Vitamin egy lassan felszívódó, a gyomorsavtól megkímélt állapotban az ideális felszívódásra és beépülésre felkészített IMMUNHARCOS!

Hogyan csináld? Ha csak összekevered a C-Vitamint Lecitinnel, akkor kb 50%-60%-os felszívódási arányt fogsz elérni. Ha egy hagyományos bot turmix-al csinálod ugyan ezt akkor az eredmény kb 75%-80% közé tehető. A Forma-1, a fémtisztító ultrahangos készülék ami kb 42.000Hz-46.000Hz közötti rezgés számmal elegyíti a keveréket. Ebben az esetben 90%-95% a felszívódás eredménye. Mindenki a saját pénztárcája alapján döntsön, de ez alapján kiszámítható a megtérülés is hiszen mindennek ára van. Jó matekolást.

A liposzómás c-vitamin receptje: 6dl tiszta víz ( szürt, kezelt, amilyen van) a megfelelő mennyiségű Lecitinnel összekevered, majd hűtőbe teszed. A dozirozást itt leled:

1.000-2.000mg/nap  azoknak akik csak kiegészítés képen, de semmi komoly............

2.000-8.000mg/nap zizisek, stresszesek, már kialakult esetleges betegség, betegségek és nagy mennyiségű medicina fogyasztása esetén. Ezt már nevezhetjük fél komolynak.

8.000-16.000mg/nap amikor GÁZ van. Gondolom tudod mire értem ezt.

Ez a mennyiség 1 hétre elegendő.

(Mi az elsőt alkalmazzuk, mert nálunk nincs semmi komoly betegség.)

Az alap után Lecitin fogyasztása, illetve a Kollagén fogyasztása, egyén függő.

Mi a következő képen fogyasztjuk. Reggel csinálunk (Hajni) egy turmixot. Idény gyümölcs, kb 1 dl Liposzómás C-Vitamin, plusz igény szerint 1-2 teáskanál Lecitin, és hozzá kb 2 teáskanál valamilyen Olaj. Mi most vörös szőlőmag olajat vettünk ( 250ml- kb 1.000Ft)

Este a Kollagénes turmix, itt nem kell olaj, csak a kollagénből tegyél egy csapott evőkanállal a poharadba, és ha akarsz akkor tegyél bele liposzómás C-Vitamint még de nem szükséges.

Figyelj az egyéni érzékenységre, és a tested üzeneteire.

 

A kollagént kívülről is lehet alkalmazni szükség esetén. Fogsz kb 1 dl langyos vizet és elkeversz benne, 1 evőkanál Natur Kollagént. Ezt a trutymót felkened a beteg testrészre, úgy mint, térd, váll, derék, csípő, stb,stb.

Majd folpackkal betakarod, de nem fontos. Kb fél egy óra a kezelés ideje .

A gyorstalpaló következő része hamarosan érkezik!! Addig is jó egészséget kívánunk.

 

 

Barátsággal: Péter&Hajni