Te melyiket választod a kéket vagy a pirosat?

A döntés a te kezedben van



Egészségesen

2015.02.20 15:14

Ez a kis összállítás azoknak szól, akik szeretnék a súlyukat megtartani, vagy fogyni szeretnének. A lecitin nagyban hozzájárul a szervezet roboráláshoz és tonizálásához, jó széklet javító és puffadás gátló hatású. Erősíti a haj szerkezetét és csökkenti a hajhullást. Sportolók számára nélkülözhetetlen, férfiaknak kimondottan jó hatásfokú, mivel nem szójából készült! 

Ízületi bántalmak, időskori demenciában szenvedőknek, akik sokszor elfelejtenek dolgokat és túl nagy stressznek vannak kitéve kimondottam ajánlatos a kúraszerű fogyasztása.  Napraforgó lecitin hatásos kúrája, ha a C-vitamin porral együttesen fogyasztjuk, erre egy hasznos jól alkalmazható, egészséges turmix receptet szeretnénk veled megosztani, ami önmagában is nagyon jó hatással van a szervezetedre! A változatos turmix recepteket folyamatosan tesszük közzé.

Hozzávalók:

1 marék bébi spenót vagy madár saláta
1 nagy szelet ananász karika (fogyni vágyóknak előnyös)
1 narancs leve
1 mangó szelet
1 teáskanál Napraforgó lecitin
1 teáskanál C-vitamin por

Ha ízesíteni szeretnéd, akkor tehetsz hozzá a téli időszakban fahéjat, gyömbért, nyáron citromfűvet, menta levelet. 
Botmixer ahhoz szükséges, hogy homogenizáljuk, ezzel jobb lesz a felszívódási képessége. 

A hozzávalókat a gyümölcsnek megfelelően, hámozzuk, összevágjuk, kifacsarjuk, majd kimérjük a lecitint,  C-vitamin port, - a teáskanál mennyisége 8gramm - ez már terápiás mennyiség. Ha komoly probléma áll fenn, akkor a mennyiséget növelni kell, de ehhez kérd ki a szaktanácsunkat, vagy saját terapeutád szaktanácsát. 

Kérdésem van >>>


A napraforgó lecitint,  C-vitamin port, kollagént nálunk meg tudod rendelni