Te melyiket választod a kéket vagy a pirosat?

A döntés a te kezedben van8D NLS Állapotfelmérés

Sejtszintű bioinformációs állapotfelmérés

 • ·        Melyek azok a dolgok, amelyeket kerülnie szükséges?
 • ·        Milyen anyagok vannak túlzottan jelen, illetve melyek hiányoznak az Ön szervezetéből?
 • ·        Van-e rejtett allergiája, és mire?
 • ·        Van- e parazita a szervezetében?
 • ·        Szerveket is külön elemez (szív,máj,epe,vese,petefészek,méh,prosztata,gerinc,derék,váll…)
 • ·        Mi lehet a betegségének kiváltó oka?
 • ·        Milyen egészségügyi problémák lehetnek kialakulóban jelenlegi életviteléből kifolyólag?
 • ·        Nem csak állapotfelmérés, hanem a már meglévő betegségek visszakezelése azonnal!

Nem olyan orvosi diagnosztikáról beszélünk, amelyik azt mondja, hogy ha most fáj a feje, akkor vegye be ezt a gyógyszert, vagy ezt ki kell vágni a szervezetből, stb… nem tünetet oltazonnal, hanem az kiváltó okot keresi és kezeli. Hosszútávú megoldás!

A bioenergetikai, biorezonanciás állapotfelméréssel, Ön mindent megtudhat önmagáról a legapróbb részletekig, és azonnali kezelésben részesül! A gép képes a meglévő gyógyszereket, táplálék-kiegészítőket bevizsgálni és megmutatni, hogy a szervezetének szüksége van –e rá, milyen %-ban hasznosítja vagy mérgezi a szervezetét... stb… Helyben már Sombereken, Pécsen is.

A szervezetében zajló folyamatoktól elkezdve, akár az összefüggő lelki folyamatokat is.

Egy ilyen állapotfelmérés értéke általában húszezer forint körül van, hiszen azokon a helyeken, ahol esetleg lehetőség van rá, bizony el is kérnek érte ennyit. Nálunk most töredékéért, kedvezményesen juthat hozzá a megtalált probléma kiértékelésével és visszakezelésével együtt, ezután egy személyreszabott terápiával távozhat a páciens. Rövid idő alatt sok mindent megtudhat szervezetéről, akár egészsége jövőjéről is.

NAGYON FONTOS! Nálunk az állapotfelmérést szakképzett alternatív orvos – természetgyógyász végzi!

Bejelentkezés kezelésre, állapotfelmérésre: személyesen Somberek Kossuth L u.127.  vagy  Telefonon: 30/87 40 411

 

 

 

Állapotfelmérések

3 féle állapotfelmérési kategória közül választhat: 
20 perc 4000ft - rövid elemzés a jelenlegi állapotról
45 perc 8000ft - részletes elemzés egy adott próbléma feltárása, kezeléssel.
1,5óra 15000ft - teljes elemzés és összefüggései, kúrák és kezelések  egyben. 
 
Jelentkezni lehet időpont egyeztetésre: 30/747 1515 vagy 30/87 40 411 telefon számokon a délelőtti órákban.
3 féle állapotfelmérési kategória közül választhatsz: 
 1. 20 perc 4500ft - rövid elemzés a jelenlegi állapotról, továbblépési lehetőségek átbeszélése. - ezt a monitorozást azoknak ajánljuk, akik szeretnék tudni, hogy áll az egészségi állapotuk, hogyha nincsen problémájuk, és ha támogatni szeretnék a szervezetüket. Ha átszeretnék beszélni, hogy milyen táplálékkiegészítőkkel tudják támogatni, segíteni a szervezetük működését. Azoknak is ajánljuk, akik megszeretnének győződni a rendszer pontosságáról és nem szeretnének első körben sok pénzt magukra költeni. Megelőzés céljából.
 2. 45 perc - 1óra 8000ft - részletes elemzés egy adott próbléma feltárása, kezeléssel, személyrezsabott terápiával - ezt a monitorozási lehetőséget azoknak ajánljuk, akik már egy vagy több problémával kűzdenek, akik nem kaptak kielégítő segítséget és szeretnék megtámogatni, helyrehozni szervezetüket. Ha szükséges a feltérképezés során itt már vissza is kezeli a terapeuta a jelzett problémát. 3-5 kezelés után, már nagyon látványos a javulás és érezhető is. 
 3. 1,5óra 15000ft - teljes elemzés és összefüggései, kúrák és kezelések  egyben.  - ezt a monitorozást azoknak ajánljuk, akiknél már nagyon sokrétű a probléma és szükséges a kezelés is, itt már sok esetben nagyon komoly problémák, góc felkutatása és megoldására van lehetőség. Azoknak is ajánljuk, akiknek nincs nagy problémájuk, de szeretnék részletesen látni, hogy a jövőben, hogyan tudják szervezetüket jó szinvonalon támogatni és óvni. Mik azok a szervek és szervrendszerek, amik jelenleg több figyelmet kell, hogy kapjanak, mint amit eddig kaptak, milyen lehetőség van arra, hogy romlás ne álljon be a szervezetben.
 4. Kezelés - a felmérés után lehetőség van külön kezelésekre jönni. A felmérés után össze tudjuk hasonlítani, hogy a kapott kezelés milyen százalékban javult. Egy-egy kezelés tehermentesíti az adott kezelt szervet így sok energia felszabadul és gyorsabban megindulnak az öngyógyítási folyamatok is. Egy kezelés 15-20 percet vesz igénybe attól függően milyen mértékben és hány szervet kell kezelni. Ennek értéke 1500ft
 
Jelentkezni lehet időpont egyeztetésre: 30/747 1515 vagy 30/87 40 411 telefon számokon a délelőtti órákban.
(A felmérés hatékonysága érdekében készülj fel a és hozd magaddal, hogy milyen vércsoportba tartozol.)
 
Ha csatlakozol a 8DNLS egészségőr közösségünkhöz vagy már tag vagy, akkor 10%-os kedvezményt vehetsz igénybe a mérésekből, hiszen ennek a közösségnek az is  a célja, hogy minél olcsóbban minél jobb szinvonalon támogasd önmagadat!
Ha viszon már tagja vagy az Inlernet közösségnek, de nem a mi csoportunkban vagy, akkor csak a 15000ft-os felmérésre tudjuk biztosítani a 10%-os kedvezményt.
 
Néhány kép a kezelésekről 3-5 nap után mennyire látványos a javulás. Minden nap 10 kezelést kapott a páciens különböző szervekben.
Célunk: az országosan kiépítendő egészségőr közösségünk tagjainak kiszolgálása egy egységes platformon, úgy, hogy a hálózatos termékekhez való jutást megkönnyítsük.
 
Így te kedves vásárló szabadon eldöntheted, hogy a mérések kapcsán javasolt kúrában szereplő termékeket saját jogodon az adott rendszeren belül szerzed be vagy a mi segítségünkkel.Itt nézheted meg >>>
 
Az árképzésünk minden esetben az adott termékcsalád alapárához igazodik. 
Kedvezményes ár eléréséhez mindig az adott rendszerbe való regisztráció szükséges.
 
Az egészségőr hálózatunk alapja egy olyan monitorozási szisztéma (8D NLS állapotfelmérés), melynek országos hálózattá való kiépítése folyamatban van. Ezen klub keretein belül valós munkahelyet tudunk biztosítani mindenkinek aki részt vesz alapképzésünkön és azt követően hajlandó egészségvédő munkát végezni a közvetlen lakókörnyezetében. 
 
Amennyiben részt szeretnél venni és együtt gondolkozni tovább velünk, úgy kérünk lépj kapcsolatba velünk. 
Ha nem kívánsz velünk dolgozni, úgy nézz körül a termékeink között. ITT>>>
Így te kedves vásárló szabadon eldöntheted, hogy a mérések kapcsán javasolt kúrában szereplő termékeket saját jogodon az adott rendszeren belül szerzed be vagy a mi segítségünkkel webshopunkon keresztül. Az árképzésünk minden esetben az adott termékcsalád alapárához igazodik. Kedvezményes ár eléréséhez mindig az adott rendszerbe való regisztráció szükséges.
 
Az egészségőr hálózatunk alapja egy olyan monitorozási szisztéma (8D NLS állapotfelmérés), melynek országos hálózattá való kiépítése folyamatban van. Ezen klub keretein belül valós munkahelyet tudunk biztosítani mindenkinek aki részt vesz alapképzésünkön és azt követően hajlandó egészségvédő munkát végezni a közvetlen lakókörnyezetében. 

Hallgasd meg a Videókat egymásután, hogy megértsd az apró, de annál tökéletesebb lényeget, amit ez a közösség magába foglal. Ha megérted könnyebben és nyugodtabban, biztonságosabban tudod használni, minden lépését, minden a közösség által nyújtott életszinvonal könnyítést, egy tudatosabb vásárlást. 

 • Ahol nem kell azon gondolkoznod, hogy megvehetem vagy nem vehetem?!  
 • Ahol nem kell azt nézned, hogy olcsóbb vagy drágább?! 
 • Ahol bármelyik szolgáltatót helyzetbe hozhatod azáltal, hogy te is gyarapodsz, te is pénzt keresel a pénzed költésével?! 
 1. Videó: 8D NLS egészségőr közösség
 2. Videó: Köszöntő - Inlernet regisztráció
 3. Videó: Családi költségvetés tudatos kialakítása
 4. Videó: Öngondoskodás felsőfokon

 

 
Amennyiben részt szeretnél venni és együtt gondolkozni tovább velünk, úgy kérünk lépj kapcsolatba velünk. 
Ha nem kívánsz velünk dolgozni, úgy nézz körül a termékeink között.
 
 
Olvass tovább: https://tudatos.webnode.hu/