Te melyiket választod a kéket vagy a pirosat?

A döntés a te kezedben van



Most van itt az idő

2021.03.19 20:19
TÖKÉLETES IDŐZÍTÉS...
A MEGFELELŐ IDŐ, HOGY AZ ELSŐK KÖZÖTT LEHESS!
Ma az emberek minden eddiginél jobban értékelik a természetes, holisztikus termékeket. Nagy gondot fordítanak az egészségükre, és a lehető legjobb terméket keresik szervezetük számára.
Az APL cég eleget tesz ezeknek az igényeknek azáltal, hogy a világon egyedülálló termékeket, az egészséges életmódra törekvő egyének közösségét és kompenzációs tervet nyújt egy sikeres csapat felépítéséhez!
Hányszor kaptál lehetőséget arra, hogy elsőként csatlakozz egy nagyszerű dologhoz? Nos, most itt van előtted a lehetőség, hogy részese legyél az európai piacnyitásnak. Itt az ideje csatlakozni egy olyan társasághoz, amely jelenleg 50 országban működik. Csak annyit kell tenned, hogy kipróbálod ízletes és hatékony termékeinket, és tapasztalataidat megosztod barátaiddal. A siker pillanatok alatt eljön! Szilárd és hosszú távú kapcsolatra számíthatsz a siker érdekében!
Csatlakozz Te is az APL csapatunkhoz! >>> https://backoffice.aplgo.com/register/    

Nagyon fontos, hogy a szponzor azonosító ID számát pontosan írd be! Szponzor ID azonosító száma: 946425

 
 
Az itt található információkkal (termékleírások, összetevők, egyedülálló, innovatív, negatív ionos orosz technológia) az elsődleges célom az, hogy minél többen ismerjék meg a piacon egyedülálló technológiával gyártott, természetes összetevőkből álló, nagyon hatékony 15 féle APLGO terméket, amelyből először két félét szeretnék kiemelni, a fájdalomcsillapító hatásút és egy stresszoldó, alvást segítő "álombogyót."
A másik 13 termék is egyedi, és bővül a termékpaletta Magyarországon is 2021-ben. TERMÉKEK link alatt megtalálható az összes termékleírás.
8 éve forgalmazottak a termékek Európán kívül, (többek között Oroszország, Ukrajna, Ausztrália, Új Zéland, Canada) megbízható, ellenőrizhető cég által. A piacon más, hasonló étrendkiegészítő nincs, a termékek ár-érték aránya kiváló. Én Magyarországon a 3. partner vagyok, az európai és amerikai piacnyitás most indul. (Ezen kívül indítjuk Japánt, Mongóliát és Afrikát.)
A cég megteremtette a piac nyitáshoz szükséges szállítási feltételeket is, a világon már 57 országban.
Egyre több a magyarországi terméktapasztalat is, több száz orosz és nemzetközi tapasztalat mellett. Saját terméktapasztalatot leggyorsabban a STOP (fájdalomcsillapítás) RELAX (stresszoldás, alvást segítő) és az ICE (gyomor, reflux) termékekkel lehet szerezni.
Az APLGO cégnek kiemelkedő a marketing terve. Mi közvetlenül Dale Calvert mentorlása alatt vagyunk, az ő általa kialakított, és világszinten bizonyított rendszerrel dolgozunk. Az alábbi linken hallhatsz egy vele készült interjút.
Akinek van nyitottsága az ajánlásból származó jövedelem szerzésre, (nem csak hálózatépítés szintjén, hanem a termékek ajánlása, 4-5 ismerősnek, barátnak) azzal nagyon szívesen beszélek a lehetőségről. Rövid idő alatt lehet jelentős passzív jövedelemhez jutni, egyszerűen, otthonról is végezhető módon.