Te melyiket választod a kéket vagy a pirosat?

A döntés a te kezedben van



Miért különlegesek az pasztillák?

2021.03.19 20:16
Miért különlegesek az APLGO termékek? Hogyan vannak felépítve? Mi az az ok, amiért olyan különleges módon hatnak? Hogyan működnek a szervezetben? Mi az oka annak, hogy különleges tapasztalatok és hihetetlen eredmények származnak a termékek fogyasztásából?
Andrey Kuznyecov biofizikus, több könyv szerzője, (melyeknek témája az elektromágneses hatások biofizikája) biológiai tudományok doktora, az orosz természettudományi akadémia akadémikus tagja beszél a videóban az APLGO Acumullit SA technológiáról. A videóban elhangzó információk olvashatók az alábbiakban.
A világon évezredek óta léteznek olyan eljárások és módszerek, melyek segítségével a nyersanyagokból, - vagyis a növényekből és a növényi sejtekből, - ki lehet vonni a hasznos összetevőket, az úgynevezett extraktumokat. Ezek az eljárások szinte változatlanok voltak évezredek óta.
A mai tudományos felfedezések és tudományos kutatási eredmények ismeretében azonban, ma már nyugodtan kijelenthetjük, hogy a tudomány bizonyos területeken hatalmasat lépett előre.
Ilyen jelentős lépés az általunk használt technológia is, az, - ahogyan a hatóanyag kivonásra kerül. Az eljárás, vagyis az extrakció egy rendkívül különleges módon történik. Gyakran merül fel a kérdés: hogyan is lehetne megérteni ezt a folyamatot? Hogyan lehet elmagyarázni ennek az eljárási gyakorlatnak a lényegét?
Vizsgáljuk meg az alábbiakban azokat a módszerek, melyeket az úgynevezett tradicionális, vagy hagyományos módszereknek nevezhetünk, és amelyek többnyire mindenki számára ismertek.
Az egyik leggyakoribb mód, amikor is összegyűjtjük, összeszedjük a különböző gyógynövényeket, majd azokat megszárítjuk. A szárítás után, az összegyűjtött növényeket, egy mozsárban összetörjük, majd azokat leforrázzuk és gyógyteaként fogyasztjuk.
A másik mód, amikor az összegyűjtött növényeket, megszárítjuk, feldaraboljuk, vagy aprítjuk őket, majd valamilyen folyékony anyag segítségével egy növényi kivonatot csinálunk belőlük. Erre az eljárásra példa, amikor a különböző gyógynövényekből kisajtoljuk az illóolajokat. Mindkét esetben valamilyen gyógyhatású elegyet kapunk, amely a növényekből származik és amelyeket a későbbiekben a saját gyógyulásunkra, vagy az egészségi állapotunk fenntartására használhatunk.
A fent említett két módszert nevezzük - diffúziós módszernek vagy diffúziós eljárásnak.
Diffúzió: „Kényszer nélküli keveredés, amely egymással érintkező különböző halmazállapotú anyagok (legtöbbször folyadékok vagy gázok) molekulái között, külső erő hatása nélkül jön létre. A folyamatban az atomok és molekulák hő mozgása játszik szerepet.
A diffúziós eljárás lényege, hogy lezajlik az úgy nevezett diffúziós folyamat. A folyamat során a „munkát végző” anyag hatást fejt ki a az oldatban elhelyezkedő anyagra, aminek köszönhetően a benne található gyógynövény átadja a hatóanyagait az oldószernek, vagyis az őt körülvevő közegnek. Az így létrejött diffúz elegyet vagy megisszuk, mint teát, vagy pedig illóolajat csinálunk belőle, hogy csak a leggyakoribb példákat említsük.
Az APLGO gyártási eljárása során ez a folyamat másképpen megy végbe. A mi esetünkben a kivonási eljárást leginkább a mennydörgés és villámlás során történő villám kisüléshez lehet hasonlítani.
Hasonló jelenséggel lehet találkozni akkor, amikor egy repülőgép elhaladását követően, a mögötte lévő levegőben turbulens légmozgás alakul ki. A villámok kisüléséhez hasonlatosak a repülőgép mögötti térben lezajló turbulens áramlások.
Az általunk használt extraktációs folyamat során a hatóanyagokat egy összetett, úgynevezett turbulens, konvektív, illetve kavitációs módon nyerjük ki. (Konvekció: a konvekció, vagy konvekciós áramlás az eltérő hőmérséklet és sűrűség különbség miatt kialakuló áramlás lég- vagy víztömegek esetében. Kavitáció: az a fizikai jelenség, ami akkor következik be, ha egy anyag a nyomáskülönbség esetében a folyadék fázisból az anyag hirtelen gáz fázisba megy át. A nyomáskülönbség hatására folyadékokban létrejönnek majd kipukkannak a buborékok.)
A hasznos anyagokból nagy nyomáskülönbség hatására létrejövő erő mentén történik meg a gyógynövényekből a növényi hatóanyag kivonása. Az előzetesen előkészített növényeket az úgynevezett elszívó tartályba helyezik be, a tartályon belül zajlik a hatóanyagok kivonása, magas nyomású impulzusok segítségével. A tartályon belül zajlik le az intenzív keveredés, mely során megritkulnak, vagy teljes egészében eltűnnek az úgynevezett diffúziós határrétegek. Ahogy növekszik a hőhatás, növekszik a diffúzió. A folyamat lényege, hogy a magas impulzussal rendelkező, turbulens folyamat eredményeképpen sikerül kinyerni a növényi összetevőkből a hatékony összetevőket, mely összetevőket aztán felhasználunk vitamincukorkákban.
A lényeges különbség a kivonás módjában áll, ami nem a hagyományos értelemben vett diffúziós eljárás, hanem úgynevezett konvektív turbulens diffúzió, ami nagyságrendileg tér el az általános vagy hagyományos értelemben vett kivonási folyamatok hatékonyságától.
Az ACUMILLIT SA technológia teszi lehetővé számunkra, hogy maximálisra növeljük a biológiailag aktív összetevők százalékos arányát, összehasonlítva a hagyományosan elfogadott kivonási folyamatokból származó arányokkal. A technológiának köszönhetően vagyunk képesek kivonni és megőrizni a biológiailag hasznos összetevők mintegy 90%-át, ami jóval magasabb, mint a hagyományos extraktációs folyamatok esetében.
Másrészt, a termékeinkben található összetevők mennyiségére vonatkozóan, kijelenthetjük, hogy a kevesebb több. Ha a megfelelő módon vonjuk ki a növényekből a biológiailag hasznos, aktív hatóanyagokat, mielőtt azok még nem kezdtek el oxidálódni, nem kerültek hőkezelésre, és az eredeti természetes, mondhatni, ősi állapotukban kerülnek feldolgozásra, akkor gyakorlatilag képesek vagyunk a magas koncentrációjú hatóanyagok szinergikus hatását is „bezárni” a cukorkákba.
Ezeknek a termékeknek a fogyasztásával azt érhetjük el, hogy természetes, növényi eredetű komponenseket tudunk a szervezetünkbe bevinni, azokat amelyeket a különböző gyógyhatású növényekben megmaradtak. Fontos, hogy azok a különböző mikroelemek, amelyek elengedhetetlenek a szervezetünknek, organikus módon kerülnek bevitelre és kerülnek a szervezetben tárolásra vagy feldolgozásra. A szervezetünk ebben az esetben fog a megfelelő módon működni.
A mikroelemek azért fontosak, mert amikor különböző megbetegedésekkel szembesülnünk, akkor azok nagyon gyakran visszavezethetőek arra az okra, hogy a szervezetben lévő mikro és makro elemek egyensúlya, vagy az egymáshoz viszonyított aránya felbomlik, illetve nem áll belőlük elég a szervezet rendelkezésére.
Kijelenthetjük, ha megfelelő rendszerességgel, megfelelő mennyiségben fogyasztjuk a cég által számunkra felajánlott termékeket, akkor gyakorlatilag feltölthetjük a szervezetünket azokkal a komponensekkel, amelyek kiürültek a szervezetünkből. Maguk a mikro- és makroelemek pedig ily módon képesek lesznek ráhangolni, újra beállítani a szervezetünket a megfelelő működésre.
A különböző betegségek esetében nemcsak sejtszinten alakul ki a működésbeli hiba vagy torzulás, hanem nagyon gyakran megsérül a sejtek közötti állomány is, amely szintén felelős a szervezet megfelelő működéséért. Ennek a sejtek közötti állománynak a sérülése vagy megváltozása nagyon gyakran azzal jár együtt, hogy úgymond „elsavasodik” a szervezet, vagyis, hogy megbomlik a szervezetben a sav bázis egyensúly. A szervezetünkön belül, nagyon sok mikroelem, csak rá jellemző, elektrokémia töltéssel, töltöttséggel bír, vagyis amikor fogyasztjuk ezeket a negatív töltöttséggel rendelkező növényi összetevőket, akkor azok, gyakorlatilag helyreállítják a szervezetben a felborult egyensúlyi állapotot és biztosítják a szervezet megfelelő funkcionalitását, a szervezet helyes működését.