Te melyiket választod a kéket vagy a pirosat?

A döntés a te kezedben van



kovaföld

2015.04.10 11:09

 

Az ember napi szilícium igénye 20-30 miligramm lenne. A napi táplálkozással ehhez nagyon nehezen juthatnánk hozzá, ha nem állna rendelkezésre a kovaföld. Ez köszönhető, a gyenge tápanyag értékű élelmiszereknek, a talaj tápanyagtartalmának kimerülésének, a légyszennyezésnek és a vegyi anyagoknak, amelyek a szervezetünkbe kerülnek. A kovaföld nemcsak az elengedhetetlen sziliícium mennyiéget pótolja, de kitakarítja a teljes szervezetet is ezen káros, rákkeltő, egészségkárosító anyagoktól is.

A kovaföld alkotórészei nem halmozódnak fel a szervezetben, mert vízben oldódóak és ezáltal könnyen felszívódnak a bélfalon. Viszont gyorsan kiürülnek, ezért fontos a kovaföld napi fogyasztása. Ha többet viszünk be a szervezetbe, mint kellene, nem okoz problémát, kiürül a szervezetből a veséken és a beleken keresztül. Az étkezéstől távolabbi időpontban érhető el a legjobb méregtelenítő hatás, célszerű reggel éhgyomorra, vagy ha beosztott adagot iszunk az étkezés idejétől távolabbi időpontokban fogyasszuk.

A kovaföld elkészítésével kapcsolatban: 1 púpozott evőkanál kovaföldet fogyasszunk naponta. Mivel kíválóan feloldódik, a legegyszerűbb 2 dl vízben alaposan elkeverni és meginni. Ezt az egy evőkanálnyi mennyiséget megihatjuk egyszerre, de feloszthatjuk naponta három alkalomra is. Ha így teszünk, oldjuk fel 2 dl vízben a kovaföldet majd ezt. adjuk hozzá a napi vízmennyiséghez. De nagyon fontos a víz fogyasztása! Mi személyszerint úgy fogyasztjuk, hogy egy 1,5 l-es üvegbe teszünk 2 teás kanál kovaföldet 2 teáskanál c-vitamint 1 egész citrom levét és felöntjük tiszta vízzel, ezt elosztjuk a nap folyamán és plusz tiszta vizet fogyasztunk mellé, és így teljesen iható formába kerül. Nekem a 2 dl vízzel kicsit tömény volt. 

Vannak olyanok akik ezt a mennyiséget gyümölcslével keverik el, vagy joghurtba turmixba, esetleg más élelmiszerekhez teszik, és így fogyasztják el.

Legjobb egy kisebb adaggal kezdeni, 1-2 teáskanállal néhány napig vagy hétig és közben sok tiszta vizet inni, hogy segítse a méreganyagok kiürülését. Egyéni érzés szerint az adag lassan növelhető. Ez segít megelőzni a nagyobb kanál esetében lévő hirtelen méregtelenítést.Mivel a kovaföld eltávolítja a férgeket és parazitákat, ezért jobb lesz a tápanyag felszívódás és a születendő magzatnak is több jut belőle, mely jobb erőt és egészséget jelent.

Ám addig, a problémás területek gyógyulása közben, az adott területen fájdalom jelentkezik. Ez egy jelzés felénk, hogy a terület gyógyul, és a termék valóban működik. Ez azonban átmeneti, pár nap alatt ez megszűnik.

 

Tanácsok!

  1. A szilícium erősen köti a vizet, ezért a sok tiszta víz fogyasztása rendkívül fontos. Ráadásul megfelelő mennyiségű víz fogyasztása esetén, szilícium bevitelkor gyorsabban távoznak a méreganyagok is a szervezetünkből.
  2. A szilícium felszívódását segíti a C-vitamin és a kalcium. A zabkorpában mindkét anyag nagy mennyiségben jelen van, ezért tanácsos fogyasztani.
  3. Használjunk üveg- és porcelánedényeket a műanyag helyett, s ha mód van rá, kerüljük a mikrohullámú sütő használatát, amelynek erős sugárzása élettelenné teszi az ételt.

Figyelmeztetés!

Az összes utalás ezen az oldalon az étkezési minőségű kovaföldre értendő. Soha ne használjon medenceszűrő tisztaságú kovaföldet emberi és állati felhasználásra!

HASZNÁLJON KIZÁRÓLAG ÉTKEZÉSI MINŐSÉGŰ KOVAFÖLDET!

Figyelem: A kovaföld nem helyettesíti az orvos, gyógyszerész vagy más engedéllyel rendelkező szakember utasítását. Nem helyettesíthető vele a betegségek diagnosztizálása, kezelése, vagy gyógyítása. Terhesség vagy szoptatás komoly betegség és megelőzés esetén a kovaföld fogyasztása előtt orvosi konzultáció szükséges! 

Hogyan fogyasszam a KOVAFÖLDET és meddig?

Mindig kérje ki az ajánlója véleményét, de elsősorban az orvosa tanácsát, mielőtt el kezdi szedni!

Általánosan: Naponta 1 csapott evőkanálnyi folyadékban vagy ételben elkeverve. 

Nem kell tartani a túladagolástól, a felesleges mennyiség automatikusan távozik a véráramon, a vesén és a beleken keresztül. Személyes tanácsadásért jelentkezz nálunk, kérj időpontot >>>

 

Hogyan hat a kovaföld a természetes bélflórára?

Egyetlen gramm kovaföld 300 m2 bélfelületről képes felszívni és kivezetni a gyulladásos folyadékot, miközben a természetes bélflórát tovább erősíti. Az apró hengerek erős negatív töltésükkel vonzzák és elnyelik a baktériumokat, gombákat, vírusokat, endotoxinokat, növényvédőszer-maradványokat, drogokat, nehézfémeket. Csapdába esnek a hengerekben és kiürülnek a szervezetből. A férgek, paraziták megsérülnek az éles élek által és elpusztulnak. A termék fogyasztói gyakran jelzik: ”jobban érzem magam”. 

Ez a jobb közérzet abból adódik, hogy minden káros lerakódás eltávolításra kerül a bélrendszerből és az immunrendszer hatékonyabbá válik. Az emésztőrendszer teljes mértékben megtisztul a káros nyáktól és így jóval több energiához jutunk.

Sajnos betegeinken ezeket a fent leírt túlzottan jó eredményeket nem tapasztaltunk így másik hatásossabb komplex terméket alkalmazunk a betegeinken, ezzel az új magyar termékkel teljes mértékben meg vannak elégedve és az eredmények is sokkal jobbak, valószínüleg ez annak köszönhető, hogy a vitamincsalád komplex és kizárólag a bélflórát támogatja elsősorban. Vissza építi a jó bélbaktériumokat. Mivel rengeteg betegség alapja az egészséges bélrendszer, ezért is ilyen hatásos, hiszen a bélflórát állítja vissza és fel tölti a megfelelő pre és probiotikummokkal. A termék mellett szól, hogy anyagilag is sokkal kedvezőbb, mint a kovaföld. Árban a napi adag 80ft-tól 180ft-ig terjed, ami havi szinten is 2800ft-5000ft lehet, ez könnyen kifizethető.

13 termék közül választhatsz:

  1. - Cvitamin+Dvitamin+inulin+élőflóra
  2. - Dvitamin+Kálcium +inulin+élőflóra
  3. - Multivitamin+Goji bogyó+inulin+élőflóra
  4. - Gyerekvitamin+inulin+élőflóra
  5. - Alga: Spirulina+Klorella+Kőalga+Asztaxantin+inulin+élőflóra
  6. - Súlykontroll: Cink+Jód+Szelén+Króm+inulin+élőflóra
  7. - Női vitamin+Kollagén+Hialurinsav+Omega3+inulin+élőflóra
  8. - Ginkgobiloba+Magnézium+inulin+élőflóra
  9. - Kurkuma+Tömjénfa+Evitamin+inulin+élőflóra
  10. - Férfi vitamin: Szabalpálma+tökmag+csalán+inulin+élőflóra
  11. - Tőzegáfonya+feketeribizli+inulin+élőflóra
  12. - Magnézium+B6 vitamin+inulin+élőflóra
  13. - Szem vitamin: Lutein+Zeaxantihin+inulin+élőflóra
 

Rendelés >>>ide kattintva