Te melyiket választod a kéket vagy a pirosat?

A döntés a te kezedben van



Ember nézz a tükrödbe

2021.03.04 20:35

Ember nézz a tükrödbe!!!

Látod ezt a világot körülötted? Tudom, hogy nem tetszik, pedig te alkottad meg! Nagy baj van, mert kéred vissza a régi életed, pedig az az élet és gondolkodás vezetett ide, ahol most vagy! Nyisd ki a szemed és lásd már meg, hogy minden amit itt látsz és a bőrödön érzel, az a te műved! Nem az Orbán és Gyurcsány és nem a pártok és nem a Szabadkőművesek, és nem Bill Gates és nem a krampuszé és nem is anyádé vagy apádé, hanem csak is a tied, ÉRTED???? Te teremtetted meg a gondolataiddal. Néz bele a tükörbe!!! Ja, hogy nem tetszik, amit látsz? Akkor változtasd meg a gondolkodásodat és küldj, a kollektív tudatalattiba értelmes információkat, az élettel összeegyeztethetőt, békét, szeretetet, tiszteletet, alázatot, együttműködést, igazságot, helyes cselekvést,jóindulatot, fényt. A tömegszellem hat ránk, így ha jó gondolatok vannak benned, akkor az nem csak a te életedet változtatja jó irányba, hanem a tömegét is. A törvény: amit gondolunk azzá válunk.

Létre hoztad a III.világháborút és mivel nem akartál fegyvereket, ágyukat és katonákat, vért és kaszabolást, így megteremtetted a harcmezőt, amit úgy hínak FACEBOOK, ahol létrehoztál egy információs háborút. Folyamatos háború van ott, minden nap csak veszekedés és anyázás, még egy leves receptet is megtámadnak emberek, hol tart ez a világ még lejjebb akarsz csúszni?????A mocsárban dagonyázik az emberiség….

Nézd mit tettél: minden csoportban akármelyiket nézed és még a saját hírvonaladon is két csoport van mindig, akik állandóan minden formában egymásnak feszülnek, és állandóan ölik egymást szavakkal, olvasd, mindegy mit nyitsz meg mindenhol ez folyik.

Létre hoztad a fejedben, hogy félni kell, megalkottál sok betegséget és mára olyan profi lettél, hogy létre hoztál többször is kicsi láthatatlan ellenséget és most már olyan nagyra fejlesztetted a félelmed, hogy egy óriást is létrehoztál a korona vírust, akitől aztán olyan nagyon kell félni, hogy még jobban támadod az embereket, akik nem értenek veled egyet. Háborúban állunk mindenkivel és mindennel leginkább önmagunkkal, hiszen a gondolatainkkal létre hozunk egy olyan világot, ahol senki nem érzi már jól magát! Te ember pedig mindig abban hiszel, ami számodra kényelmes! A média fossa a sok szart és te elhiszed, mert el akarod hinni, hogy kényelembe élhess, de közben tovább tudj félni.

A gondolataid a legnagyobb fegyvered, megalkottál vele egy harcmezőt, ölöd az embereket és nem tetszik , amit látsz, akkor miért nem változtatod meg a gondolataidat és minden megváltozik körülötted, lehet béke, nyugalom, gazdagság, pártnélküliség, Orbán és Gyurcsány nélküli világ, ez mind az egyéni gondolkodáson múlik. Ja, hogy jobb félelemben élni????!!!! Persze, hiszen ez kényelmetlen, akkor ezt nem is hisszük el. 

Nézd mit tettél gondolatban: A gyerekeidet oda ülteted a TV elé, a kezébe nyomod a mobil telefont a két éves gyereknek, hogy békén hagyjon, az iskolás gyerekedet hagyod játszani az internetes játékokkal, megnézted valaha, hogy mivel játszik az a gyerek? Ja, hogy egyfolytában öldököl és anyázik és közben ez rakódik le a tudatalattijába?!!! Nem baj, létre hozzuk az agresszív, korcs generációt, akik már úgy nőnek fel, hogy minden nap csak is az agresszió és öldöklés rakódik le a tudatalattijába, akkor miért is várod, hogy jobb világ legyen???? Folyamatosan ez van a fejében, ezt sugározza magából ki. Miért nem tudják a mai szülők a gyerekeiket nevelni, hát ezért, mert tele vannak gyűlölettel, agresszióval, figyelemhiánnyal a kicsi gyerekek. Így egy irányítható generációt alkottunk meg. Nézd a nagyobb gyerekeket csupa depresszió az egész generáció, figyelemhiányban szenvednek, mit tesznek? Fényképezik magukat és a "harctérre-FB" küldik a képeiket, hogy ott majd hamis megjegyzéseket olvasva negatív energiákat gyűjtsenek be. Minden lány úgy néz már ki, mint egy műanyagbaba, aki el van torzulva a tetovált szemöldököktől, műkörmöktől, felfúj szilikon szájaktól ...stb...egy torzult világot látnak és abba akarnak beleilleni, de közben érzik, hogy valami nem passzol, így totál depressziósak lesznek....Ember mit hoztál létre a negatív gondolkozásoddal????? A fiúk, mint akik eltévedtek vagy ki van mind gyúrva, mint a mocsári teknős vagy úgy néz ki, mint egy lány. Eltorzult énképpel rendelkezik mindkét nem, hova süllyedünk még???? Kapd össze magad ember és változtasd meg a gondolataidat, ha nem egy felfújt lufiban akarsz élni, ami lassan kidurran és óriásit fog szólni, hogy belepusztulsz a saját megalkotott szar világodba!!!!

A félelem,amit nap, mint nap hallasz a médiában, a plakátokon látod vagy éppen a rádióban, mobilon hallod és nézed, ez mind rakódik le a tudatalattidba és megteremtesz tudattalanul egy rossz világot, a félelmeid, a gyülőlködésed, a féltékenységed, az irigységed miatt. Nézkörül, mit látsz az emberiség 90%-a fél és vannak akik már nem félnek, hanem elkezdtek saját kis világot teremteni ebben a káoszban, miért nem követed őket???? A félelem ől! A félelem agresszívvá tesz, a félelemmel irányíthatóvá válsz, a félelem a leépülés, a félelem negatív, a félelem ől, a félelem beteggé tesz. Ez van itt most a földön!

A Föld űvölt, nem hallod???? Nem látod ugye???!!! Nem érzed????? Üzen: Földrengés....

Megint szigorítottak két hetet kaptunk megint, hogy önmagunkkal, a gondolatainkkal foglalkozzunk, hogy befele forduljunk, hogy új világot hozzunk létre, egy jó, egy békés, egy tisztelettel telit, egy élhető világot, ahol nem egymáson hatalmaskodunk, ahol nem egymásnak feszülünk, ahol egymásért vagyunk és nem egymás ellen, ahol nem a hatalmat gyakoroljuk egymáson, hanem a szeretetet. Erre te ember mit csinálsz???? Anyázol tovább... mert nem jó, ömlik ki a szádon, hogy eleged van, ahelyett, hogy a gondolataidat tennéd rendbe és befognád a szádat a sok mocskot pedig kimosnád az agyadból, mert különben sohasem lesz vége és még lejjebb süllyed ez a világ.

Nézz körül: Mit művelünk az állatokkal? A vágóhíd egy halálsor, miért nem tiszteljük az állatokat? Mit teszünk a marhákkal, birkákkal, csibékkel, sertésekkel stb….és miééééért????? Mit teszünk a kutyákkal, macskákkal???? Ha megunja az ember kidobja és sorsára hagyja, vagy halálra kínozza!!!!!!!!!!! A butaság, tudatlanság, embertelenség hova vezetett??? Nézz körül ember!!!! Ezt mind te teremtetted meg, szerinted most ki van soron???? Egymásnak mennek az emberek, mert a láthatatlan vírus miatt veszekednek…ki oltassa be magát, aki beoltja az a fasza csávó, aki nem azt koloncoljuk fel, bélyegezzük meg, feszítsük ki, égessük el máglyán. Mert ő nem fél és nem állt be a sorba! Ember nem látod mit teszel???? Önző lettél, csak a saját igazad az igaz,  minden neked jár, csak a hatalomra és hatalmaskodásra vágysz, neked minden kell és neked minden jár, ha pedig elveszik, akkor órdítasz......Ember ébredj már fel!!!! Gondolkodj helyesen, igazságosan, természetszerűen, egyenlően.... Vedd észre a rászorulót, segíts az elesetten, a gyerekeket vedd emberszámba és figyelj rájuk, védd az állatokat, védd a földet amin élsz!!!

Kaptunk megint két hetet, hogy felébredjünk!!! Befogják a szádat is a maszkkal, hogy fogd be a szád és ne öld a szavaiddal a másik embert, és önmagad, kezdj el egy jobb világot megteremteni a gondolataidban és ne höbörögj!!!! Meditálj, menj ki az erdőbe egyesülj a természettel, hallgasd a csendet, hozz létre egy jobb világot!

  • Tedd fel magadnak a kérdést: napota hányszor adtál hálát bármiért is? 
  • Tedd fel magadnak a kérdést:, hogy mennyi jót tettél a mai napon embertársaiddal? 
  • Teddfel magadnak a kérdést, hogy milyen gyakran véded a környezetedet? 
  • Tedd fel magadnak, hogy hányszor dicsértél meg egy embert a környezetedben beleértve magadat is? 
  • Tedd fel a kérdést, hogy hányszor voltál őszinte az embertársaidhoz és önmagadhoz? 
  • Tedd fel a kérdést magadnak, hogy hányszor csaptál be bárkit is? 
  • Tedd fel a kérdést magadnak, hogy hányszor hatalmaskodtál mások felett, beleértve az állatokat is? 
  • Tedd fel magadnak a kérdést, hogy hányszor bocsátottál meg embertársaidnak? 
  • Tedd fel magadnak a kérdést, hogy hányszor adtál igazán figyelmet embertársaidnak, gyerkednek stb? 
  • Tedd fel a kérdést, hogy miért teszed ezeket???? Miért nem teszed fel azt a kérdést, hogy hogy lehet ez ennél is jobb ? Miért nem teszed fel a kérdést magadnak, hogy mit tehetek én, hogy jobb legyen ezen a földön az élet?

Tudod, hogy király vagy? Tudod, hogy a legnagyobb hatalom a TE kezedben van?? Ettől miért félsz? Miért félsz használni? A legnagyobb hatalom a gondolataid, amivel az egész világot meg tudod változtatni, ha végre a gondolataid nem a gyűlölködésről, a féltékenységről, az irigységről, a hazudozásról,az önzésről, a haragról, a félelemről elmélkedne nap, mint nap, hanem Istenszerű, tiszta gondolatokkal lenne tele! Béke, szeretet, igazság, türelem, tisztelet, emberség, segítőkészség, alázat, kitartás, összetartás... Ha felelősséget vállalnál minden gondolatodért és tettedért, nem kellene vezető külső vezető, mert TE vagy az igazi vezetője az életednek!

 

Ember a világot TE tudod jobb irányba terelni és ha még mindig nem érted, hogy hogyan kerültél ebbe a helyzetbe, akkor nagyon sajnállak, lásd a jövődet, mert azt is TE teremted ebben a pillanatban is TE TEREMTESZ, és van ennél még lejjebb, ha nem hagyod abba a negatív gondolataidat!!! Ne vádolj senkit, ne keress bűnbakot, hiszen az hárítás, ha nem vállalod a felelősséget, pedig te teremtetted meg senki más TE!!! Változz!!!! Válalj felelősséget a gondolataidért!!!! 

Amitől félsz megteremted, de ha igazán hiszel abban, hogy valóra válthatod a jót is, akkor azt is megteremted, mit választasz? A kék vagy a piros kapszulát?

Én csakis a jó gondolatokat éltetem mindennap a gondolataimban, hiszen a saját kis világomat jobbá tettem már, és ezzel a nagy egészhez is hozzájárulok minden nap, ha te is ezt teszed, lehet egy jobb világunk! Én már megértettem a lényeget! Használom és minden nap rendezem gondolataimat és a félelmet törlöm,mert nincs rá szükségem.

A félelmet fel tudod cserélni igaz, jó gondolatokra és ha egyre több igaz gondolat van az elmédben, akkor vége lesz ennek a káosznak! A tükör újra kitisztul és azt látod majd, amit szeretnél. Ha nem akkor süllyedünk tovább!

Változás! Ez az ami fáj az embernek, mert képtelen változni! A változás kell és muszáj, de nem mindegy milyen irányba teszed! Mész a mocsárba, vagy sétálsz a friss levegővel teli mezőn, erdőn. Változni kell tudni megtanulni! 

Ha nem fogod megváltoztatni a gondolataidat soha sem kapod vissza a régi életedet, bár azt sosem fogod vissza kapni, csak annál jobb lehet. Kollektíven ha egyre több ember felébred és elhagyja a gyülölködést és haragot, irigységet, féltékenységet, önzést, hatalmaskodást, hazudozást, átverést...stb annál előbb indul el a változás!