Te melyiket választod a kéket vagy a pirosat?

A döntés a te kezedben van



Egészség megőrzés egyszerűen

2020.08.16 19:14

Mi az egyszerűbb, a betegség gyógyítása vagy az egészség megőrzése?

 
Ugye milyen érdekes hozzáállás az élethez, hogy természetesnek veszünk mindent, ami van?! 
Az emberek nagy része természetesnek veszi az egészséget, hogy van kezük,  lábuk és nem fáj semmi…
 
Vágyakozunk dolgok után és nem vigyázunk magunkra. Sok ember többet törődik az autójával, mint a saját testével. Az autóba mindig az előírt minőségű olajat, üzemanyagot töltik és mi  mivel töltjük fel szervezetünket? 
Mindig a minőségi,tápláló ételt eszünk?
Ugye , hogy nem? Sokszor bűnözünk, nézz mélyen magadba és ne nekem valld be, hanem önmagadnak.
 
Ebben az életünkben, ebben a testben élünk, kötelességünk testünkről gondoskodni és egészségesen tartani, ha sokáig egészségben szeretnénk itt maradni.
 
Ha már megbetegedtünk, akkor nagyon nem kell magyarázni, hogy csinálj valamit, gyógyulj meg, mert a fájdalmat már senki sem akarja elviselni, tehát ebben az állapotban már mindenki változni, változtatni akar. Sok lehetőség áll a rendelkezésünkre, első körben a gyógyszerekhez nyúlunk, de azt gondolom, nem a gyógyszerek a megoldás, mert a gyógyszerek csak tünetet és nem okot kezelnek.
 
Rendbe kell tenni a lelki hátteret (is!!! )és olyan megoldásra kell törekedni, ami a kiváltó okot szünteti meg és nem számtalan új problémát hoz létre.
 
Most elérkezett hozzánk is! Elérhető Magyarországon is egy forradalmian új orvostechnikai eszköz, mely a saját otthonunkban használható. 
 

Orvostechnikai eszköz, ezt a címet nem osztogatják, ennek meg is kell felelni!

 

 

A kis eszköz, ami Healy névre hallgat, minősített eszköz, mely egyedileg közvetített frekvenciákkal stimulálja a tested bizonyos területeit a megfelelő frekvenciaprogramok alkalmazásával. Healy segít abban, hogy a sejtmembránok feszültségét ismét a természetes szintre hozza.
 
Ez a kis multitalentum az élet számos területén rendelkezik frekvenciaprogramokkal annak érdekében, hogy egészségét, jó közérzetét és egyensúlyát támogassa.
 
A Healy “csak” az egészségedet adja vissza!
 
A Healy egyéni programokat kínál a következő alkalmazási területekre: Fájdalom ,psziché, Alvás, Aranyciklus , Mentális egyensúly, Bőr, Tanulás,  Munka,  Fitness,  Szépség,  Meridiánok,  Csakrák,  Bioenergetikai kiegyenlítés, Védőprogramok.
 
A Healy frekvenciaprogramjai már 20 perc alkalmazási idő után támogatnak téged a sport, a szabadidő, a munka, az otthon világában vagy utazás közben. 
 
Ez egy új, innovatív, orvostechnikai frekvenciaterápiás eszköz gyógyszerek és mellékhatások nélküli – hordozható kis gyógyító házipatika
A Healy, a fennálló testi-lelki-szellemi problémákra, fájdalmakra és tünetekre is kiváló megoldásokat nyújt a mindennapokban.
A Healy-vel jobbá, egészségesebbé teheted az életed!
 
 

Ha neked is felkeltette az érdeklődésedet és ki is szeretnéd próbálni, keress és kérj időpontot vagy akár azonnal vásárold meg otthonodba, hogy te és az egész család egészségben maradjon: Kérj ingyenes visszahívást Telefon 30-747- 15-15

 

Az első lépés egy ingyenes regisztráció, amelyet az alábbi linkre kattintva tudsz megtenni, amely még semmilyen elkötelezettséggel nem jár

 
Segítség a vásárláshoz és a Healy beüzemeléséhez:
A “vásárlás” gombra kattintva a Healy World magyar nyelvű webshopjában találod magad. Tedd a kiválasztott Healy csomagot a kosárba, add meg a szállítási és számlázási címedet és minden adatot, amit webhsop kér. Fontos, hogy minden *-al jelölt mezőt tölts ki, különben a webshop nem enged fizetni.
 
Ha a számlát nem magánszemélyként vásárolod és a céged rendelkezik EU-s adószámmal, akkor a cégadatok mellett az EU-s adószámodat is add meg!
 
Azon az oldalon, ahol az adataidat adod meg, eldöntheted, hogy szeretnél-e Healy World tag lenni. Ha szeretnél, akkor lehetőséged nyílik arra, hogy a Healy-t másoknak is ajánld és ezáltal jövedelmere tegyél szert. Ebben az esetben jelöld meg a kis négyzetben, hogy szeretnél Healy World tag lenni.
 
Ha a Healy-t csak használni szeretnéd, akkor nem szükséges a kis négyzetet bekattintani.
 
A webshop-ban minden árat Euró-ban találsz és bankkártyával tudsz fizetni. Javaslom, hogy vásárlás előtt ellenőrízd le a kártyád limintjét és ha szükséges, engedélyezd a nagyobb összegű vásárlást!
 
A megrendelést követően a Healy World küld neked két visszaigazoló emailt, egyet a sikeres rendelésről, egyet pedig a sikeres fizetésről. Gondosan őrízd meg ezeket az emaileket! A Healydnek egy-két héten belül meg kell érkeznie.
 
 
Ha a rendelés során bárhol elkadnál, írj a fenti email címre vagy kérj ingyenes vissza hívást a 30-747-1515 telefonszámon!
 
Bár a Healy csomag tartalmaz részletes használati utasítást, a Healy beüzemeléséhez további segítséget küldünk neked emailben ha szükséged lesz rá!