Te melyiket választod a kéket vagy a pirosat?

A döntés a te kezedben van



Edd magad egészségesre

2015.02.21 17:40

Korunk legnagyobb táplálkozási csapdája a génmanipulált gabonákon és adalékanyagokkal dúsított terményeken brutális körülmények között felnevelt állatok húsából készült élelmiszerek fogyasztása. Ha figyelembe vesszük, hogy ezzel a silány élelmiszerrel szemben milyen brutális fizikai teljesítményt várunk el a szervezetünktől nem meglepő, hogy 30 -40 éves emberek is már komoly mozgásszervi betegségekkel küzdenek.

A környezetszennyezésbe és a lelki hátterekbe nem kutakodva pusztán csak az egészséges táplálkozás lehetőségeit boncolgatva könnyű eljutni arra a következtetésre hogy valami egészséges, egyszerű, megfizethető táplálék kell ahhoz, hogy vissza tudjuk pótolni kizsigerelt testünk regenerálásához szükséges alapanyagokat.

Táplálkozástudományi tény, hogy 30 éves kor felett rohamosan csökken az emberi szervezet kollagén szintje. Fentebb említettük, hogy ennek számtalan oka van, ezeknek taglalásába ne kezdjünk most bele, de természetesen az is megér majd tételesen egy - egy misét. Most csak egy fontos észrevételt szeretnénk veletek megosztani, ami arról szól, hogy a kollagént igenis vissza lehet pótolni méghozzá egyszerű, élvezhető, olcsó új táplálkozási szokások bevezetésével.

Mi ezt úgy csináljuk, hogy lehetőleg sajátmagunk által eltett alapanyagokat felhasználva

napi rendszerességgel különböző shake-ket, turmixokat  iszunk. Amivel az a célunk, hogy ízületi rendellenességünket korrigáljuk fájdalommentes mozgást biztosítsunk, egyszerűsítsük a súlykontrollt (fogyás) szeretjük az egészséges bőr tapintását és a  az esztétikus köröm látványát nem utolsó sorban a mindenki által természetesnek tartott napi hajhullás mennyiségének jelentős csökkenését.

Mindezt egy természetes kollagén fogyasztásával értük el, melynek lényege, hogy a normál forgalomban kapható kollagénnél(étkezési zselatin) találtunk egy lényegesen jobban felszívódó gyorsabban beépülő rövid fehérjeszerkezetű kollagént.

Ami a jó hír, hogy ez a kollagén fogyasztásra alkalmas íz világot kapott, ami azoknak jó hír akik már próbálkoztak ezzel a népi terápiával, de mindez idáig csak a kereskedelmi forgalomban kapható változatot tudták beszerezni. Nem elhanyagolható tulajdonsága ennek a kollagénnek az is, hogy nem csak belsőleg fogyasztva, hanem külsőleg pakolás formájában természetesen egy egyszerűbb kivitelben ízesítés nélküli formában is beszerezhető. Tovább megyünk elérhető kapszulázott formában is csak nálunk!

A kollagén hatékonyságának növelésére célszerű liposzómás  C-vitamin egyidejű hozzáadásával, ami tulajdonképpen egy teljesen tiszta patika minőségű C-vitamint jelent.

A C-vitamin hazugsággal kapcsolatba célszerű tisztázni két eredendő félreértést

Az egyik a dozírozásra vonatkozik, a másik a vesét károsan befolyásoló mellékhatásáról.

Ugye ne feledjük a 60milligramm/nap javallott dózist még Hitler apánk orvosai állapították meg ahol a fő cél az volt, hogy a katonák lehetőleg egészségesen eljussanak Sztálingrádig. Az is köztudott tény, hogy Szentgyörgyi professzor 8000mg/nap dózisban fogyasztott normál patika minőségű C-vitamint. Napjaink csodaterápiaként aposztrofált intravénás C-vitamin injekció kúrában 16000mg/nap a beltartalom. Na akkor kérdezzük mi, mi az igazság? Mennyi az annyi?

Véleményünk szerint egy normál igénybevételű átlagos terhelésnek kitett szervezet napi ajánlott dózisa 1000-2000mg/nap Intenzívebb szellemi fizikai munka, illetve valamilyen krónikusbetegségben szenvedő, sok gyógyszert fogyasztó ember számára 2000-8000mg ig ajánljuk a c vitamin fogyasztását. A 8000-16000mg/nap közötti dózis krónikus betegségek esetén illetve a már kialakult rákos szövetek elleni harcban hívható segítségül. Ennyit a dozírozásról.

A vesét kárósító mellékhatás tekintetében semmilyen orvosi bizonyíték nincs arra nézve, hogy közvetlenül a túlzott  c vitamin fogyasztás miatt bárkinek veseköve alakult volna ki, vagy bármilyen más vesekelyheket kárósító folyamat alakult volna ki.

Még egy gondolat a c vitaminról, ez az újkori tudományok kapcsán alakult ki és lett divat. De be kell, hogy valljuk, hogy nagyon jó divat ez hiszen a c vitamin hatékonyságának és felszívódási képességének jelentős növekedéséhez vezetett.

Ez a liposzómás c vitamin megalkotása, lényege, hogy egy olyan erős burkot hoznak létre a c vitamin felületén (tabletta vagy kapszula kialakítás kapcsán) amely gátolja a c vitamin károsodását a gyomorsav hatására. Mindezt a technológiát otthoni körülmények között is rekonstruálhatjuk, de erről majd a következőkben írunk bővebben.

 

Tehát turbózd a kollagént és edd magad egészségesre! 

 Nálunk megrendelheted a terméket  kapszulás kiszerelésben is 50 szem/ doboz

 

Néhány egyszerű recept az elkészítéshez, hogy még jobban élvezd a kollagén fogysztást, ha nem a kapszulás formát választod.! Hozzávalók változtathatók: 

Spenótos turmix

1 marék spenót (bébi)

1 narancs leve 

1 szelet ananász

1 teáskanál  C vitamin

1 teáskanál kollagén

Céklás-meggyes

1 főtt cékla 

1 nagy marék meggy ( fagyasztott, befőtt, friss)

1 teáskanál C vitamin

1 teáskanál kollagén

 

Málnás - turmix

1dl Saját készítésű málna sűrítmény (csak gyümölcs, vegyszerek, cukor nélkül

1 szelet ananász

1 teáskanál kollagén

1 teáskanál C-vitamin