Te melyiket választod a kéket vagy a pirosat?

A döntés a te kezedben van



APLGO termékek termelése

2021.03.19 20:23

Így működik a termelés az APL-nél

Az Acumullit SA teljes sorozatát saját magántulajdonban lévő gyártóüzemükben gyártják Chisinau-ban, Moldova fővárosában Európában. Üzemük, irodahelyiségeik, gyártó létesítményeik és a minőségbiztosítási laboratórium területe meghaladja a 48 000 négyzetmétert. Termékeik teljes gyártási folyamata itt történik, a recept elkészítésétől kezdve, a termék kézbesítéséig.

Minden összetevő és mechanizmus megfelel a nemzetközi minőségi és biztonsági előírásoknak. Az FDA nyilvántartásba veszi, hogy termékeiket Észak-Amerikában szállítsák és értékesítsék, valamint tanúsítvánnyal rendelkeznek az EU-ban és Kelet-Európában történő értékesítésre is.

Amit az APLGO termékbizonyítványairól tudni érdemes.

Valamennyi tanúsítvány nyilvánosan elérhető és letölthető. https://de.aplgo.com/de/certificates/
 
  • Megfelelőségi tanúsítvány a moldovai gyárból
Ez a dokumentum garantálja a termékek biztonságát és minőségét, és megerősíti, hogy biztonságosan szállíthatók Észak- és Dél-Amerikában, Európában, Ázsiában és Ausztráliában.
 
  • Kóser tanúsítvány
Kóser tanúsítás - ez megerősíti, hogy az Acumullit SA cukorkáink teljes mértékben megfelelnek a szigorú kóser követelményeknek. Az izraeli rabbinátus és a londoni Betoh Din Kashrut Division (KLBD) Acumullit SA termékeinknek a legmagasabb kóser státuszt - Badatz - adta.
Termékeinket a KLBD tanúsítja, a Kóser logó használatának éves jogával.
 
  • Halal tanúsitvány
A Halal tanúsítvány megerősíti, hogy termékeink az iszlám irányelvek szerint készülnek, és nem tartalmaznak káros összetevőket. A Halal az iszlám táplálkozási standardja: biztonságos, egyszerű, egészséges, természetellenes tartósítószerek nélkül. Ez a tanúsítvány azokat a termékeket ismeri el, amelyeket a Halal tanúsítási eljárás szigorú biztonsági és tisztasági követelményei megengednek.
 
  • FDA tanúsítvány
Az FDA tanúsítás nemzetközileg elismert és a magas színvonalú garancia. Az FDA jelölés azt jelenti, hogy a termék a legjobb minőségű. Ez a címkézés növeli a termék iránti bizalmat és versenyképesebbé teszi. Az FDA tanúsítvány megerősíti, hogy termékeinket megfelelően bejegyezték az FDA (Food and Drug Administration) az Egyesült Államokban, és hogy a vállalat hivatalosan megszerezte az étrend-kiegészítők értékesítési jogát az USA-ban. Ez nem egyszeri tanúsítás, mivel az FDA folyamatosan végez klinikai vizsgálatokat és ellenőrzi a termékek minőségét. Még akkor is, ha egy termék megkapta a gyártáshoz és értékesítéshez szükséges tanúsítványt, a minősítés romlása esetén a jövőben visszavonható.
 
  • ISO 9001 és az ISO 22000
Az ISO 9001 és az ISO 22000 jelölések a TÜV-től azt jelenti, hogy a gyártó nemzetközileg tanúsított minőségirányítási rendszereket alkalmaz.
 
  • Megfelelőségi jel a Moldovai Köztársaság kötelező tanúsításával.
A minőség ezen szimbóluma azt jelenti, hogy a chisinaui üzemben gyártott termékek megfeleltek a moldovai állami szabványok által előírt kötelező tanúsításnak, és megfeleltek az élelmiszeripari termékekre vonatkozó előírásoknak. Ez a tanúsítás megfelel az európai jogszabályok követelményeinek, ezért Európában elismert.
 
  • EAC jelölés
mely azt jelenti, hogy az e szimbólummal ellátott termékek megfeleltek a vámunió műszaki értékelési követelményeinek. Az EAC szimbólum csak akkor használható, ha a termék megkapta ezt a tanúsítványt. A nyilatkozatot a gyártótól vásárolják meg, és a tanúsító szervnél regisztrálják. Szabványos dokumentumként ismerik el, amely az Eurázsiai Gazdasági Unió minden országában érvényes.