Te melyiket választod a kéket vagy a pirosat?

A döntés a te kezedben van



8D NLS EgészségŐr

2016.08.23 20:37

8D NLS EgészségŐr

A jövő orvostudománya a test energiájának szabályozásán fog alapulni”

[William Tiller professzor Stanford University]

 

8D NLS EgészségŐr

 

Fájdalommentes, pontos, gyors, átfogó kép a szervezet egészségi állapotáról. A XXI. századra egyre több és több úgynevezett civilizációs elváltozás jön létre a testben. A hibás folyamatok sajnos egyre fiatalabb korban jelentkeznek; allergiák, szív- és érrendszeri problémák, emésztőrendszeri elváltozások, idegrendszeri problémák, rosszindulatú elváltozások, rezisztens - ellenálló - mikroorganizmusok, paraziták szinte mindenkiben megbújhatnak. A megelőzés (prevenció) szempontjából a leghatékonyabb módszer, ha a biofizikai szinten már érzékelhető elváltozásokra reagálunk, lépéseket teszünk annak érdekében, hogy szerveztünk működésének egyensúlyát visszanyerjük.

 

·Nehezen veszi rá magát az állami/privát egészségügyi procedúrára? Nincs ideje a sorban állásra?

·Sokszor fáradt, rossz a közérzete, visszatérnek panaszai, azonban az orvosi vizsgálatok nem mutattak ki komoly problémát?

·Nem keresett fel vele orvost, de szeretné megtudni panaszainak okát?

·Szeretne színvonalas, pontos, személyre szóló tanácsokkal ellátott eredményeket?

 

Egészségünk visszanyeréséhez először meg kell ismerni önmagunkat, mit csinálunk jól, mit rosszul, mi okoz nekünk problémát, és mi az, ami javít az egészségünkön. Minden ember egyedi, ezért személyre szabott megoldások kellenek, amiket szervezetünk folyamatos monitorozásával és tapasztalatokkal  egyedileg,  szakember segítségével dolgozhatunk ki.

 Önnek, ebben tud segíteni a Biodefensor terapeuta

A 8D NLS EgészségŐr Magyarországon jelenleg egyedülálló felmérési- és kezelési lehetőséggel rendelkező készülék, főbb tulajdonságai:

–          non-invazív, fájdalommentes módon részletesen feltérképezi a teljes test állapotát;

–          tartalmazza, a mérések megfelelő, részletes, ideális működési etalonjait;

–          azonnal értékeli az állapotbeli változásokat

–          digitálisan tárolja a mérési eredményeket;

–          grafikusan ábrázolja, a páciens számára is érthető módon mutatja be, a mérési- és összehasonlítási eredményeket;

–          automatikusan elvégzi az elváltozások fontossági sorrendjének meghatározását;

–          prognosztizál az elváltozások (kockázat elemzés) előrehaladását illetően;

–          a felmérések a „fentről egyre mélyebben és részletesebben” elv alapján végezhetők;

–          az elváltozások közötti összefüggések megállapíthatók;

–          képes a hajlamok kromoszóma, genetikai alapú vizsgálatára;

–          képes beazonosítani a kórokozókat, majd célirányos frekvenciát generálni az elpusztításukra;

–          az etalonok és a mérési eredmények figyelembe vételével egyénre szabott, a biofizikai      szabályozó rendszerre ható, információkat tartalmazó anyag állítható elő (nosoda) 

–          megfelelő útmutatással segíti, a saját frekvencia terápia végrehajtását, amely beindítja a     regenerációs folyamatokat a biofizikai szabályozórendszeren keresztül;

–          elemzi, kimutatja az allergéneket, észleli a szervezetet terhelő egyéb sugárzásokat              (geopatikus, elektroszmog, mobiltelefon…stb);

–          élelmiszer alapanyag javaslatokat ad, melyből táplálkozási ajánlásokat készíthetünk

–          és még sorolhatnánk…

 

A tudomány bizonyos szempontból tekintve exponenciális ütemben folyamatosan gyorsul. Az IT (információs technológia) és modern technológia eszközei által több inger, információ ér bennünket másodpercenként, mint eddig valaha. Ezen információ áradatot feldolgozni technológia nélkül szinte lehetetlen.

 A szervezetünkben információs jelek áradata található és hasonlóan működik, mint a széles sávú internet. Testünk minden percben 24 millió sejtet termel, ezek a sejtek összeköttetésben vannak egymással és folyamatosan kommunikálnak. Működésük összehangolt, dinamikus egyensúly révén valósul meg, amely mind testen belül, mind a test- környezet között alakul ki.

 8D NLS (Non Linear System) EgészségŐr segítségével a teljes emberi szervezet aktuális állapota gyorsan, káros mellékhatás nélkül, fájdalom mentessen feltérképezhető.

 

                                   1. ábra 8D NLS EgészségŐr

 

A számszerűsített mérési adatok (állapotjelzők) alapján, egyszerre több vizsgált szerv funkcionális működési állapota, valamint egymásra gyakorolt hatása mellett, a betegségek folyamatainak lefolyására, kockázataira tudunk következtetni.

 A 8D NLS Egészségőr alkalmas különféle (megbújt) paraziták, baktériumok, vírusok, gombák és egysejtűek kimutatására, hogy a kórokozók aktívan működnek-e a szervezetben.

Az eszköz segítségével szervezetünk biokémiai homeosztázisának egyensúly lehetséges rendellenességei előre jelezhetőek. A szervek egyes állapotjelzőinek számszerűsített értékei mellett, tumor markerek, nehézfém illetve egyéb szennyezők (pl.: elektroszmog) vizsgálata is lehetséges. A készülékünk képes allergén anyagok, étel alapanyagok non-invazív, fájdalommentes tesztjeinek automatikus elvégzésére. Továbbá, egyes kémiai- és élelmiszer alapanyagok szervezetünkre gyakorolt hatásainak vizsgálatára, folyamatos ellenőrzésére is.

 

Kinek ajánljuk a mérést?

A 8D NLS EgészségŐrrel végzett felmérés minden különösebb ok nélkül mindenkinél használható. Sztenttel, pacemakerrel, egyéb fém implantátummal rendelkező páciensek esetén is alkalmazható, azonban  mérési pontatlanság léphet fel.

Rossz közérzet, emésztési problémák, visszatérő nőgyógyászati gyulladás, megfázás…stb esetén a 8D EgészségŐr gyors megoldás a probléma okának megkeresésében.

 

Útban a személyre szabott orvoslás felé!

Az elemzés egyszerűen, egy speciális fejhallgatón keresztül történik. Az agy vegetatív rendszerét a fejhallgatóba épített induktor segítségével stimuláljuk. Az agyból érkező, a készülék által felerősített  jeleket digitálisan kódolva, számítógépes algoritmussal dolgozzuk fel.

 

2. ábra A méréshez használt fejhallgató beépített érzékelőkkel

 

A vizsgált szerv(ek) virtuális anatómiai ábrákon kerülnek megjelenítésre. A páciens adatainak felvétele után a nemek, a kor- és a vércsoport szerint, az egyes vizsgálatok elvégzésére a szoftver javaslatot tesz. Lehetőség van a szoftver által tett javaslatok elfogadására és felülbírálására is. A felhasználó automatikus sablonokat hozhat létre, melyek elmenthetőek a további vizsgálatokhoz.  Az alábbi ábrán a vizsgálat elindítása előtti felhasználói felület látható.

 

3. ábra 8D NLS EgészségŐr felhasználói felülete a vizsgálat megkezdése előtt (6. háti csigolya metszet)

 

A vizsgálathoz szükséges szervek kiválasztását színes ábrák és ikonok segítik. Itt a szervek közötti kapcsolatok is vizuálisan megjeleníthetőek, és vizsgálhatóak. A teljes elemzés alkalmával (25-40 perc) a készülék a memóriájában tárolt, úgynevezett etalonokhoz (spektrogram) automatikusan hasonlítja a vizsgált személyről aktuálisan felvett információkat és grafikusan megjeleníti azok eredményét  a  képernyőn.

 

4. ábra Vizsgálat elvégzése után

 

bal oldali ablakban a megvizsgált elemeket 3 színnel (zöld, piros, bordó) látjuk; a szoftver zöld színnel ábrázolja azokat, melyek működése rendben van, pirossal és bordóval jeleníti azokat az elemeket, ahol valamilyen probléma áll fenn. A bordó színnel megjelölt területek súlyossága nagyobb a pirossal jelöltekhez képest. A jobboldali ablakban megjelenő szimbólumok számozása és elhelyezkedése az agyból érkező jeleknek az intenzitásától függ.  A szervezet egészségi állapotát, pontosabban a működési válasz különböző fokozatait (1-6) tükrözik. Ezek utalnak a patológiai, vagyis kóros elváltozások energetikai állapotára. 1-3 között az adott terület, szerv működése megfelelő, 4-határérték, 5-6 a vizsgált szerv állapota javítandó, működésének rendellenességét okozó ok keresendő.

 Az anatómiai ábrán szereplő szimbólumok elhelyezkedése egyben az adott szerven belül a probléma pontos elhelyezkedésére utal; a probléma akár a készülékkel, akár klinikai eszközökkel, tesztekkel pontosan lokalizálható és részletesen kielemezhető. Az elemzések különböző szinteken, teljes test, szervrendszer, szerv, szövet illetve sejt szinten végezhetőek el. A szoftverben lévő analízisek (NLS, entrópia, lineáris…stb) segítségével komplett egészség elemzés végezhető el. Entrópia analízis segítségével modellezhetjük az adott elváltozások időbeli lefolyását, tehát ha nem változtatunk semmin, továbbra is fenn áll az adott kóros folyamat, akkor milyen további problémák merülhetnek fel. Az egyes szintek és különböző szervek közötti anatómiai kapcsolat vizsgálati módszertannal megjeleníthető, a közöttük fennálló összefüggések a szakember által hatékonyan elemezhetőek.

5. ábra Entrópia analízis

 

A szoftver által elsődlegesen javasolt ok-okozati összefüggéseket a felmérést készítő tovább elemzi. A probléma egyre mélyebb szinten történő feltárásakor kizárhatja az esetleges tévutakat mutató feltevéseket is. A megtalált okot elmentheti és riport formájában odaadhatja a vizsgált személynek.

 

A világon minden rezgésben van, rezgéseket bocsájtanak ki magukból a sejtjeink is. Az ősi kultúrák is felfedezték a rezgések fontosságát és különböző gyógyító módszereket fejlesztettek ki (Tibeti hangterápia, fényterápiák, kristályok, csakraterápia…stb) Készülékünk alkalmas testreszabott metaterápia (információ-frekvencia) elvégzésére, melyek egyre inkább teret hódítanak világszerte. Bármelyik módszer, a metaterápia is az egészséges szervezet frekvenciájának visszaállítására törekszik. A készülékben található referencia információs adatbázis, több mint 28 ezer egészséges, funkcionális rendellenességet mutató szerv, kórokozó (baktériumok, vírusok, paraziták, gombák) rezgésmintáját (spektrogram) tartalmazza. A szoftver automatikus előállítja a vizsgált személy életminőségének javításához a rezgésmintát, melyet a funkcionális elváltozást mutató szervnek terápia formájában adhatunk át.

 

 

6. ábra Metaterápia kezelőfelülete

 

A készülék továbbá lehetővé teszi a páciens számára legmegfelelőbb információs minta (gyógyszer, gyógynövény, táplálék kiegészítő…stb) rezgésmintájának azonosítását és kiválasztását; kezelésben történő felhasználását és azonnali, homeopátiás szerhez hasonló készítmény (nozóda) elkészítését.

 A készülék automatikusan sorrendbe rendezi, priorizálja a javuláshoz szükséges egyes készítményeket. Előre lemérhetjük az adatbázisból javasolt illetve kiválasztott információs minta, a páciens szervezetére gyakorolt hatékonyságát, összehasonlíthatjuk más (akár hozott) készítményekkel.

A szoftverben eltárolt több tízezer készítményen kívül a készülékhez tartozó magneto-optikai csésze segítségével Ön bármilyen más készítmény, a vizsgálandó személyre gyakorolt hatását is tesztelheti.

 

7. ábra 8D NLS EgészségŐr magneto-optikai csészével

 

Megvizsgálhatjuk, hogy a páciens jelenleg milyen készítményeket szed és az eddig szedett készítmények mennyire hatékonyak. Célirányosan a vizsgált személy számára további egészségét javító alternatív készítmény kereshető/készíthető. Az adott szerv vagy teljes szervezetre a kívánt hatást részletesen kiváltó nozóda készíthető, melyek információs szinten tartalmazza a szervezet regenerálásához szükséges információkat. A nozódák alapanyaga lehet víz, viasz, cukor, alkohol.

 

A 8D NLS EgészségŐrt a nyugati, a hagyományos keleti, a kínai valamint az alternatív orvoslás gyakorlói egyaránt hatékonyan használhatják mind a tünetek okainak felderítésében, mind általános egészségelemzésben. 

 

Ezenfelül hamarosan kedvenceink (kutya, macska, ló) állapotának feltérképezésére is lehetőség nyílik.

 

Figyelem! A Biodefensor által forgalmazott 8D NLS EgészségŐr készülékek nem minősülnek orvostechnikai eszköznek, semmilyen orvosi kezelést és terápiát nem helyettesítenek; bizonyos esetekben azok hatékony, gyors kiegészítői lehetnek. Az eszközök CE minősítéssel rendelkeznek, elsősorban wellness eszközök, amik az általános közérzet javításában nyújthatnak segítséget. A nozódák súlyos, kórós elváltozások esetében csupán kiegészítők, a felírt készítmények fokozatosan, orvosi állandó konzultáció esetén hagyható el az orvos beleegyezésével. 

 

A 8D NLS Professional az egyik legújabb fejlesztésű biorezonanciás állapotfelmérő készülék -multifunkciós gép

A 8D NLS Professional segítségével a szervezetben mért EM eltérések alapján pontosan meghatározható a jelen kórkép, a jövőben kialakuló kórkép még a tünetek megjelenése előtt. Így konkrét lépéseket tehetünk, hogy a szervezet egyensúlyi állapotát helyreállítsuk, fenntartsuk, megelőzve a betegség kialakulását.

Ezzel a módszerrel minden krónikus betegség háttere pontosítható.

         A 8D NLS Professional közel 7000 féle elektromosan rögzített mintázatot tartalmaz (néhány perc alatt ennyi kérdésre ad választ a szervezet), ezért sokrétűen célzott mérést tudunk végezni.

         Segítségével meghatározható, hogy adott funkcióban normál, alul vagy fokozott működésről van-e szó. A szervezet válaszadó képességének mérésével információkat kapunk, hogy van-e még energiája az egészséget fenntartó alkalmazkodáshoz, adaptációhoz.

         Vizsgálhatjuk külön a szerveket (vese, máj, lép, szív, epe, méh, petefészek, prosztata, mozgásszervek, gerinc, váll, nyak stb.), a tápanyagok (aminosavak, vitaminok, ásványi anyagok, stb.) szervezet telítettségét vagy hiányát, hormonokat, enzimek működését, környezeti és életvitelből származó káros hatásokat, allergiát, élősködőt kórokozókat - majd ezek irtását is végezni tudjuk stb...

 

         A géphez tartozó tégellyel meghatározhatjuk, hogy mivel hozható helyre a károsodott működés, kimérhető milyen szerekre reagál jobban a szervezet: homeopatikum, gyógyszer, tápanyagok, hormonok, táplálék kiegészítők, gyógynövények stb. Alkati szereket tudunk készíteni személyre szabottan.

         Lehetőség van a csakrák kiegyensúlyozására, kezelhetjük az akupunktúrás pontokat. Képet kaphatunk a test meridián rendszerének energetikai állapotáról, a tudatalattiban működő, meghatározó, lényegi érzelmekről, blokkokról.

A 8D NLS Professional készülék képes frekvenciaterápiát adni és egy programozó tégellyel homeopátiás szert, programozott kristályokat, vizet is tudunk vele készíteni.

Amennyiben további kérdése merülne fel, keressen minket bizalommal. Biztosak vagyunk benne, hogy információink Önt is segítik a megismerésében, és Ön is látja korszakalkotó nagyszerűségét. Természetgyógyászati állapotfelmérés és/vagy kezelés,  masszázs, talpmasszázs, reflexológiai  időpont kérés: Onhausz Péter természetgyógyász, reflexológus, TRPpszichológus

Telefon: 30/747 1515 vagy 30/87 40 411