Te melyiket választod a kéket vagy a pirosat?

A döntés a te kezedben van



A szervezet és a vitaminok

2017.03.18 17:53

Tudjuk, hogy ebben a felgyorsult világban, amiben élünk szükségünk van több vitaminra, hiszen a táplálékaink már nem fedezik azt a vitaminszükségletet, amit a szervezetünk meg kíván. Rengeteg mérget használunk, műtrágya stb.. amivel a növényeink növekedését is gyorsítani kívánjuk a nagy profit érdekében. De végig gondoltuk, hogy hosszútávon megéri ez a rohanás? Az emésztőrendszerünket teljesen tönre tettük a sok méreggel és adalékanyagokkal, amiket a gyors élelmiszerek tartalmaznak. Hajlamosak vagyunk a nagy rohanásban sok esetben a gyorséttermekben étkezni, vagy be rohanunk a boltba össze válogatunk néhány dolgot: transzzsíros pékáru, tejet nem látott kakaó, tej vagy joghurt egy kis szójás felvágottat, gyorsérlelővel pácolt sonkának nevezett húscafatot vagy sajtnak nevezett műanyagot. A multik polcain nagyvalószínűséggel nem sok egészséges ételt kapunk, többek között a bionak nevezet jó drága műanyagok, amivel hülyitenek bennünket. De van megoldás? Van, mindjárt megmutatom.

Mit tehetünk, hogy szervezetünket ne bombázzuk feleslegesen mérgekkel? 

Nem egyszerű feladat, mert az első lépés, hogy amit eddig csináltunk azt azonnal hagyjuk abba és tudatosan figyeljünk oda, mit mivel eszünk, hol vásárolunk és ha lehet vegyszermentesen kis termelőktől szerezzük be a zöldséget, gyümölcsöt, tojást, húsfélét stb... sokkal kisebb a valószínűsége, hogy agyon trágyázot, agyon gyógyszerezett élelmiszerekhez jutunk hozzá. Ez a lépés a legnehezebb, azonban lépésről lépésre nem azonnal, de megoldható! Minden apró lépés előre visz, amit a szervezetünk meghálál. 

Figyeljünk szervezetünk jelzéseire, mindig jelez nekünk, ha másképp nem értjük, akkor tuti, hogy egy betegséget generál, hogy észre vedd, amit eddig csináltál az nem jó neki. A betegség mindig egy üzenet, hogy valamit nagyon nem jól csinálsz. Aki ebből olvas, az segíteni tud neked, pláne, ha nem hitetlenkedsz folyton. Az orvoshoz el mész ott biztos, hogy ilyenre nem hívják fel a figyelmedet, hiszen nekik ( tisztelet a kivételnek) az az érdekük, hogy a gyógyszereket fogyaszd. De ha baj van mindig kapsz jeleket, betegség, baleset, különböző rossznak vélt szituáció, ilyenkor nem vagy összhangba önmagaddal.

Majd kiemelném, hogy a mozgás nagyon fontos. El sem hisszük, hogy mekkora károkat okozunk magunknak azzal, hogy ennyire elkényelmesedtünk. Nem kell túlzásba esni a sportolással, vagy mozgással sem, de nagyon fontos, hogy valamit csináljunk. Hiszen, ha vesszük az a természeti törvényt, hogy amire nincs szükség, amit nem hasznosít a természet az elrohad, elsorvad, leépül, elenyészik. Így működik a szervezetünk is, így vagyunk összerakva, hogy amit nem használunk az elsorvad, leépül, lásd ezt a sok csípőprotézises beteget, vagy a sok rossz foggal élő embert vagy a túlsúlyos mozogni alig tudó embert, vagy a sok izomsorvadásos, deformált csontozatú gyereket, de folytathatnám a sorolást, mert van bőven. Kényelem, megéri??? Nem tartózkodunk a levegőn elég ideig, nem fázunk eleget, a hőérzékelésünket is tönkre tettük, a napon sem vagyunk kellő időt, kevés a szervezetünkben a D-vitamin, ez megint egy csomó betegség et vonz maga után. 

Itt felsoroltam néhány dolgot, de ez még nagyon az eleje a tudatos élet felé vezető úton. A régiségben ennyire nem rombolták az emberek a saját szervezetüket, fontos volt számukra, hogy egészségesek legyenek, hiszen így tudtak hosszú életet élni. Most a vagyon, a pénz, a kényelem hajszolása a fontos, majd amikor azt hisszük, hogy van egy kis sporolt pénzünk, akkor döbbenünk rá, hogy gyógyszerekre költjük, hogy újra egészségesek legyünk, de az már nem fog menni, hiszen óriási károkat okoztunk és egy pillanat alatt nem tudjuk vissza állítani azt, amit évek hosszú sora alatt felépítettünk. Minden betegségből pár hét hónap alatt nem tudunk meggyógyulni. Ha komoly a betegség akkor biztos, hogy több hónap akár év is lehet, ez a betegségtől függ és, hogy mióta jelent meg a testünkben. A homeopátia azt mondja, ahány éve áll fent a betegség a kialakulástól kezdve(nem a megtalálástól kezdve) minimum annyi hónapnak kell el telni, hogy valamiféle javulás elkezdődjön. Akkor nézzük csak az emberek túlnyomó részét! El kezd szedni egy táplálékkiegészítőt vagy vitamin, vagy gyógyteát stb.. , majd el telik 3 nap jó esetben 1 hét és azt mondja ez a termék egy nagy sz.r, mert nem használ semmit. Kérdezem én, hogy miért nem ad magának legalább 1-2 hónapot, hogy valóban ki tudja fejteni a hatását a termék? Miért nem figyel oda az apró javulásokra, amit menet közben tapasztalhat. Mert ugye össze keverjük a gyógyszerekkel, ami persze azonnal tünetet olt, de nem hozza helyre a betegség kiváltó okát és nem oldott meg semmit hosszú távon, CSAK max a fájdalmat csillapította. A fájdalom azért van, hogy felhívja a figyelmedet arra, - héj ember figyelj nem jó amit csinálsz! erre mi jól nyakon vágjuk magunkat egy fájdalomcsillapítóval, tűzoltás, de nem megoldás! Mert ha ezekre a kis jelzésekre nem figyelünk kapunk egy nagyobb jelzést egy komolyabb betegséggel, majd így tovább míg a szervezet teljesen kimerül és kimúlik.

Töltsd fel a szervezeted legalább vitaminokkal, hogy egy kicsit legalább erőhöz jusson, időt nyerj és tudd folytatni a tudatos életet. Kezd el ma ne várj, mert minden egyes nappal messzebb kerülsz az egészségedtől! Amit én most kínálni tudok neked az egy magyar fejlesztésű vitamin család, ami komplexen van összeállítva, mégjobb beépülést elősegítve. Ráadásul az első a piacon, ami az emésztőrendszert támogatja, visszaépítve az egészséges bélflótát és így 100%os felszívódást igérve. Szegeden fejlesztették és dobták piacra, csak termékpartnerek ajánlásával tudsz hozzá jutni. Így nálunk is megtalálod! 12 féle vitamin család van. Ami lefedi az egész szervezet szükségleteit. Minden vitamin rendbe teszi az emésztőrendszert, így megszabadulhatsz pl, az alleriáidtól vagy puffadástól, felesleges kilóktól, csontritkulástól stb...  pl, kezd a D-vitaminnal, hiszen a Magyar lakosság összes embere hiányban szenved, ami rengeteg betegség kiváltója lehet. Vagy kezd a C-vitaminnal hiszen nem tudod túl adagolni magad és szinte biztos, hogy kevés ezen vitaminok a szervezetedben, mivel az emésztésünk siralmas és így a felszívódás sem tökéletes! DE!!!! - még mielőtt megkérdeznéd, mennyit szedjek? Kezd el egy termékkel, de igérd meg, hogy minimum 3 hónapig szeded és után mondasz véleményt! Én tudom tapasztalatból, hogy már előbb is érezni fogod jótékony hatását, de ha jót akarsz magadnak, akkor szisztematikusan mind a 12 terméket kipróbálod, hiszen akkor leszel igazán jobban! Majd észre veszed, hogy el telt 1 év és sokkal jobban érzed magad, sőt tettél egy lépést a tudatos életed irányába. Ezt te döntsd el, én nem erőltetek semmit. A pénztárcád sem bánja, hiszen nagyon barátságos áron jutsz hozzá mindegyikhez. Napi adagban vannak csomagolva praktikusan bárhová magaddal viheted, hogy nem sérül az állaga, nem foglal nagy helyet és bárhol be szedheted kényelmesen. Kérd szaktanácsunkat!